Ποδόσφαιρο

Καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό στη Ρόδο ο Παναιγιάλειος

Καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό στη Ρόδο αναφέρει μέσω ανακοίνωσής του ο Παναιγιάλειος από ανθρώπους των γηπεδούχων, κάνοντας λόγο για ξυλοδαρμό μελών της αποστολής του.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει και να καταδικάσει την άνανδρη επίθεση, που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας μας, από ανθρώπους της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδου μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΣ Ρόδος-Παναιγιάλειος ΓΣ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η βίαιη επίθεση τους και η εγκληματική συμπεριφορά των διοικούντων του ΑΣ Ρόδου, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Γιάννη Γεωργιάδη, δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την αποστολή της ομάδας μας προπηλακισμούς δέχτηκε και η διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού κατά την προσπάθειά της να πάει στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι διοικούντες της Ρόδου μη αποδεχόμενοι το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) εντός των τεσσάρων γραμμών, θέλησαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button