Μπάσκετ

Καστρίτης: «Να δείχνουμε από το ξεκίνημα ότι θέλουμε να κερδίσουμε»

Οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καστρίτη για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, όπου εστίασε στο ανεπαρκές πρώτο ημίχρονο για τον Άρη.

Σχόλιο για τον πρώτο αγώνα:

Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη του. Θύμιζε αγώνα επιβίωσης, προς τη λήξη της σεζόν. Παίχτηκε σε υψηλό ρυθμό και ένταση. Ο Ιωνικός μπήκε πιο αποφασισμένα. Πέρασε αρκετός χρόνος για να προσαρμοστούμε σε αυτό το τέμπο. Για ακόμη μία φορά… ξοδέψαμε το πρώτο ματς μέρος. Στο δεύτερο έγινε κατάθεση ψυχής. Τα παιδιά άφησαν την καρδιά τους πάνω στο παρκέ και παρολίγο να φτάσουμε σε μία μεγάλη ανατροπή. 

Οταν πρέπει να καλύψεις τέτοιες διαφορές, δεν θα έχεις πάντα τις δυνάμεις για να φτάσεις μέχρι το τέλος. Στην παράταση ο Ιωνικός ξεκίνησε με καλό μομέντουμ.

Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν ψηλώσαμε. Πρέπει όμως να δείχνουμε από το ξεκίνημα ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι εμφανές ότι ακόμα δεν έχουμε τη διάρκεια που θέλουμε. Βελτιωνόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, τόσο σε αυτό το κομμάτι όσο και σε άλλα”.

Η χαμένη βολή του Λόκετ και το κρίσιμο φάουλ του Χάνλαν:

“Αν κάνουμε την ανάλυση του αγώνα φάση προς φάση, θα βρούμε πολλές κατοχές για να συζητήσουμε. Δεν θα μείνω σε μία χαμένη βολή. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω σε διαιτητική απόφαση. Η δουλειά μας είναι να βρούμε τι έγινε λάθος και να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις κρίσιμες στιγμές”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button