Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Καστρίτης: «Κοιτάμε την αγορά, ουδέν σχόλιο για Μαντζούκα»

Όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

Για το ματς: “Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας σεβάστηκαν σε υπερθετικό βαθμό. Σεβάστηκαν τους εαυτούς τους πρώτα. Έπαιξαν όπως ακριβώς πρέπει να παίζει μια μεγάλη ομάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου”.

Για το περιστατικό με τον Λευτέρη Μαντζούκα: “Καταλαβαίνετε ότι αυτό αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό”.

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για προσθαφαιρέσεις μέσα στη σεζόν: “Σε συνεργασία και με τη διοίκηση, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να τσεκάρουμε την αγορά και να κοιτάμε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενισχύσει την ομαδική προσπάθεια, που ήδη κάνουν τα παιδιά. Δεν θέλω να ακουστεί αυτό μειωτικό για τα παιδιά που ήδη έχουμε και την προσπάθεια που ήδη κάνουν . Είμαστε στην αγορά. Αν δούμε ότι θα βρεθεί κάτι που θα μας βοηθήσει και θα μας ενισχύσει, τότε θα το κάνουμε. Αλλά πρέπει να είναι μέσα στα δεδομένα που έχει η ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό πλάισιο”.

Για τη διαφορά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: “Οτιδήποτε αρνητικό βλέπουμε αυτή τη στιγμή μας προβληματίζει. Το έχω πει πολλές φορές ότι για εμάς ουσιαστικά δεν έχει γίνει προετοιμασία φέτος. Η ομάδα προσπαθεί να μονταριστεί μέσα από τα παιχνίδια, που έχουμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Επιστρέφουν και οι τραυματίες. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι αυτό, ειδικά όταν εκπροσωπείς μια ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει ο Άρης. Δεν μπορώ να πω αν έχει χαθεί η αμυντική σταθερά, γιατί δεν έχει φτάσει σε ένα επίπεδο η φετινή ομάδα. Αμυντικά ήμασταν πολύ συμπαγείς με την Λιετκαμπέλις και την Τουρκ την κρατήσαμε πολύ χαμηλά και την ΑΕΚ για μεγάλο διάστημα.

Αυτό που μας προβληματίζει τώρα και πρέπει να λύσουμε είναι η συνέπεια. Και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με την πνευματική προσέγγιση και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων. Τα παιδιά στεναχωριούνται πολύ όταν χάνουμε. Πρώτα αυτό πρέπει να λύσουμε και να κερδίσουμε με τη φετινή ομάδα. Να έχουμε κοντή μνήμη, να μην απογοητευόμαστε και να έχουμε πίστη ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει και αμυντικά και επιθετικά. Και εγγυώμαι ότι έτσι θα γίνει”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button