Μπάσκετ

Καστρίτης: “Δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, πετύχαμε το ελάχιστο”

Για την φετινή χρονιά, αλλά και το κίνητρο που υπάρχει μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης

Αναλυτικά όσα είπε στο ΕΡΤSports HD:

Αρχικά είπε:

Εμείς μέχρι την περασμένη αγωνιστική δεν είχαμε σωθεί μαθηματικά. Αυτός ο “βραχνάς” μας έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική. Από εκεί και πέρα επιτύχαμε τον ελάχιστο στόχο που θα μπορούσε να έχει ο Άρης.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Άρης και πόσο μεγάλη είναι η ιστορία του. Από την άλλη πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, ο ανταγωνισμός έχει ανέβει, έχουν έρθει πολλές καλές ομάδες. Το σημαντικό είναι να βλέπεις πως είναι τα δεδομένα και να καταφέρνεις τουλάχιστον να αποφεύγεις τις περιπέτειες.

Από εκεί και πέρα η ομάδα σώθηκε και το ζητούμενο πλέον είναι να δούνε οι αρμόδιοι ποιο είναι το καλύτερο για την συνέχεια.

Για το πως θα χαρακτήριζε την χρονιά:

Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν έχω φύγει στα μέσα της χρονιάς από ομάδα, ή έχω πάει σε μια ομάδα που δεν έχτισα εγώ.

Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη, που μας έδωσε όμως πολλές εμπειρίες και σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας, τον Άρη επίσης μια πολύ δύσκολη χρονιά που φαίνεται να έχει ένα αίσιο τέλος.

Για το αν σκέφτηκε ότι με την νίκη επί της Κύμης την προηγούμενη αγωνιστική “ρίχνει” την πρώην ομάδα του:

Σίγουρα δεν το σκέφτηκα έτσι. Δεν νομίζω να είναι έτσι. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Είχαν ένα παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο που αν το κέρδιζαν θα είχαν μια καλύτερη εμπειρία.

Δεν νομίζω όμως ότι το παιχνίδι με τον Άρη έφερε την Κύμη σε δύσκολη θέση.

Κατά τα άλλα έχουμε δυο αγωνιστικές ακόμη, στις οποίες όλα μπορούν να συμβούν.

Για το κίνητρο που υπάρχει:

Οι παίκτες, και οι Έλληνες και οι ξένοι μας δουλεύουν πάρα πολύ και τους αρέσει οι προπόνηση. Και η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ ανταγωνιστική και με αυτό το κίνητρο θα αγωνιστούμε και σήμερα για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Πολλοί παίκτες μας έκαναν το βήμα μπροστά, και πιστεύω ότι θα έχουν την αντίστοιχη πορεία.

Για τον Ήφαιστο:

Είναι μια από τις ομάδες που εμφανίστηκαν φέτος πολύ δυνατές. Από ότι ακούμε και από ότι βιώσαμε τις μέρες που είμαστε εδώ  υπάρχει μεγάλη υγεία, υπάρχει ποιοτικότατο σταφ και η πορεία τους δικαιώνει.

Για το ότι πολλές ομάδες δεν έχουν σουτέρ:

Δεν υπάρχει απάντηση, πλέον το τρίποντο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Όλοι ψάχνουν, όλοι θέλουν, αλλά μάλλον είναι λίγοι και όχι προσιτοί οικονομικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button