Μπάσκετ

Καστρίτης: “Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι με την νίκη”

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Όλοι γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς για τον Ηρακλή στην Α1 και φυσικά το ότι είχαμε απέναντι μας την ομάδα του Άρη. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι με την νίκη, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έβγαλαν ένα πρόσωπο που δείχνει πάθος και θέληση για την νίκη.”

Στην συνέχεια ανέφερε: “Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που κατέκλυσε το γήπεδο, μας στήριζαν όλη την εβδομάδα. Μακάρι να συνεχιστεί καθ’ολη την διάρκεια του πρωταθλήματος σε όλα τα γήπεδα.”

Για το που κέρδισε ο Ηρακλής το ματς: Νομίζω η ενέργεια στην άμυνα μας, η προσήλωση μας και όπως λέμε αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο.

Για τους παίκτες της ομάδας: Είμαστε οι περισσότεροι υγιείς, από το Περιστέρι και έπειτα έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια στα πόδια μας και σχετικά με τον Βασίλη Καββαδά είναι έτοιμος, προέρχεται από πολύ μακρά αποχή αλλά είναι πολύ κοντά στο να παίξει.

Για την παρουσία του κόσμου: Μας βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του, ήταν καθοριστική όπως και η ενότητα των παικτών καθ’ολη την διάρκεια του παιχνιδιού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button