Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Καστρίτης: «Δεν μου αρέσει η ανθρωποφαγία-Η λύση δεν είναι ο πανικός»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη μετά την ήττα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τη Χάποελ, από ότι φάνηκε το άξιζαν. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουν ταλαντούχους παίκτες, βαθύ ρόστερ και πολλούς στόχους για τη σεζόν. Φάνηκαν έτοιμοι παρά τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν, να παλέψουμε. Στο 1ο δεκάλεπτο κάναμε καλή προσπάθεια.

Ήταν φανερό ότι κουραστήκαμε, κάναμε ένα ροτέισον, είχαμε θέμα με τα φάουλ, κάποιοι παίκτες παίξανε περισσότερο από ότι έπρεπε και όπως ήταν φυσιολογικό πνευματικά και σωματικά δεν αντέξαμε.

Η Χάποελ με τους έμπειρους παίκτες της το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε τη νίκη»

Για το ότι ορισμένοι παίκτες φαίνονται εκτός κλίματος:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πω οτιδήποτε αρνητικό για οποιονδήποτε παίκτη μου. Έχω έντονες αντιδράσεις απέναντι στους αθλητές μου.

Και τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, πιστέψτε με είναι οι πρώτοι που δεν θέλουν να χάνουνε, οι πρώτοι που στεναχωριούνται.

Όποιος φοράει τη φανέλα του Άρη είμαστε μαζί του, τον υποστηρίζουμε, είμαστε μια οικογένεια και αυτός είναι ο τρόπος να περάσουμε μια δύσκολη περίοδο, όπως αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή.

Έχει χαθεί η ψυχραιμία και πρέπει πάντα να ξέρουμε ότι υπάρχει και αντίπαλος. Κάθε μέρα δουλεύουμε, δεν έχει υπάρξει φορά που τεμπελιάζουμε.

Ακούω ότι δεν υπάρχει προσπάθεια, μου λένε να αλλάξω παίκτες. Αν θεωρούμε δύσκολο τις ήττες από Τουρκ Τέλεκομ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τότε εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι, ελπίζοντας πως θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Συνεχίζοντας, τόνισε:

«Αν όλοι βλεπετε κάτι που είναι οφθαλμοφανές, εμείς βλέπουμε περισσότερα πράγματα. Είμαστε οι πρώτοι με την διοίκηση, που δεν έχουμε σταματήσει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ανρθωποφαγία αυτή την στιγμή δεν μου αρέσει, είμαι απέναντι… Είμαι με τους παίκτες μου».

Για το τι μπορεί να βελτιωθεί στο εξής:

«Δεν είναι ο χώρος που θα αναλύσω το πώς θα βελτιωθεί η ομάδα. Αν πω ότι είμαστε στην αρχή της σεζόν, με 10 παίκτες, ότι δεν έχουμε κάνει προετοιμασία, πως έχουμε προβλήματα τραυματισμών, θα είναι κάτι που θα το πως για πρώτη φορά; Όχι. Αν πω ότι δεν έχουμε σταματήσει να προσπαθούμε με την διοίκηση, θα είναι η πρώτη φορά που θα το ακούσει ο κόσμος; Όχι. Δεν θα κάνω προπονητική συζήτηση στην συνέντευξη Τύπου. Η ερώτηση είναι αν αλλάξω πλέι μέικερ και φέρω ψηλό; Οποιαδήποτε ομάδα πάνω στον πλανήτη, για να είναι όπως πρέπει, θα πρέπει το σύνολο των παικτών να προπονούνται όλοι μαζί. Για εμάς αυτό δεν έχει συμβεί ούτε στο 10%. Είμαι εγώ εδώ για να δώσω την λύση. Η λύση δεν είναι ο πανικός. Η λύση είναι να είμαστε όλοι μαζί και να προπονηθούμε. Είδαμε πώς παίξαμε στη Λιθουανία. Εγώ είμαι εδώ για να είμαι ήρεμος και να βρω λύσεις. Έχουμε πίστη. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει ή όχι, είναι δική μου ευθύνη. Δεν φταίνε τα παιδιά. Κάποιοι άλλοι επέλεξαν που είναι εδώ».

Για το θέμα της ετοιμότητας:

«Είχαμε μια συγκεκριμένη ομάδα στη Λιθουανία και έχω μια άλλη ομάδα τώρα. Τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη θα είναι έτοιμη η ομάδα, υπό νορμάλ συνθήκες. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι, να μην χωριζόμαστε. Να πιστεύουμε ότι έχουμε ανθρώπους που μπορούμε να στηριχτούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button