Μπάσκετ

Καστρίτης: “Δεν διαχειριστήκαμε την απουσία του Μποχωρίδη, χρειαζόμαστε την νίκη με την Κύμη”

Το ότι ο Άρης δεν πρέπει να χαλαρώσει τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης στην συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά:

Μετά από πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλοί στις επιλογές μας και μεστοί στις αποφάσεις που πήραμε στην επίθεση αλλά και συνεπέστατοι στο πίσω μέρος του γηπέδου. Για αυτό είχαμε και αυτό το προβάδισμα το οποίο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Δυστυχώς με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχαμε να διαχειριστούμε μια ακόμη ατυχία. Χάσαμε τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ήταν μια απουσία που δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε.

Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό ότι ο Χολαργός μπήκε πιο δυνατός και διψασμένος για να διεκδικήσει την νίκη έχουμε την ανάγνωση του τελικού νικητή.

Εμείς σε τρεις μέρες έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με την Κύμη.

Ακούω αρκετούς να με ρωτάνε πως νιώθω που τα παιχνίδια του Άρη είναι χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο. Αλλά στην πραγματικότητα η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να σωθεί μαθηματικά. Και το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη έχει χαρακτήρα τελικού για εμάς. Έτσι θα το αντιμετωπίσουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε την επόμενη αναμέτρηση.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη;

Πρέπει να γίνουν οι εξετάσεις. Ήθελε να αγωνιστεί, έπαιξε για ένα λεπτό αλλά ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος. Θα κάνουμε αύριο τις εξετάσεις, είναι πρόβλημα στην φτέρνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button