Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Καστρίτης:«Σημαντικό να χτίσουμε ομοιογένεια και να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία που θέλουμε»

Δηλώσεις μετά τον μικρό τελικό του Stoiximan Super Cup με αντίπαλο το Περιστέρι Domino’s έκανε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε:

«Με το σημερινό παιχνίδι τελείωσε η υποχρέωση του Super Cup για εμάς. Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είχαμε πει πως θέλαμε να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες είχαμε από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε επίπεδο διεκδίκησης της νίκης.

Σήμερα έπρεπε να διαχειριστούμε ένα παιχνίδι με το Περιστέρι στο οποία είχαμε δύο πράγματα στο μυαλό μας. Αφενός να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και να βελτιωθούμε. Θέλαμε να δούμε πράγματα και καταστάσεις αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε προπόνηση τις τελευταίες εφτά ημέρες με τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια. Συγχρόνως, σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό των παιδιών μας.

Θέλαμε να κάνουμε ένα λογικό rotation ώστε από αύριο να είμαστε σε θέση να δουλέψουμε είτε από το βίντεο είτε στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότεροι. Καλή επιτυχία θέλω να ευχηθώ και στο Περιστέρι που ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα. Μακάρι να έχουμε αντάξιο των προσδοκιών που όλοι έχουμε»

Για το τι κρατάει από αυτά τα δύο παιχνίδια:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε. Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για εμάς και είναι λίγο δύσκολο να την διαχειριστούμε. Μετά από πολύ καιρό και ενώ περιμέναμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να μαζευτούμε όλοι, στην ουσία έχουμε 11 παιδιά με τα οποία μπορούμε να δουλέψουμε όμως τα παιχνίδια έχουν ήδη ξεκινήσει. Ξεκινώντας από την Βενέτσια, φαινόμαστε ασύνδετοι, δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στις προπονήσεις μας.

Χωρίς ίχνος υπερβολής κάθε κατοχή για εμάς ήταν πολύ σημαντική σε αυτό το διήμερο. Νομίζω πως έστω και η μικρή πρόοδος ήταν εμφανής. Είναι πολύ σημαντικό να χτίσουμε ομοιογένεια σε όλα τα επίπεδα και να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα έρθει με το μέρος μας  και θα είμαστε έτοιμοι. Ακούω πως υπάρχει ίσως μία ανησυχία αλλά εμείς εντός της ομάδας δεν έχουμε.

Κάνουμε καθημερινά σε συνεργασία με την διοίκηση οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση και από και έπειτα συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι απέναντι στην Τούρκ Τέλεκομ. Ποντάρουμε πολύ στην παρουσία του κόσμου μας,από ότι μαθαίνω θα έχουμε ένα γεμάτο Παλέ για το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι αυτό το διήμερο»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button