Ερασιτέχνης

Καρυπίδης: “Καθαρά δική μας η ευθύνη η ήττα, πολλά προβλήματα..”

Ο προπονητής του χάντμπολ, Αντώνης Καρυπίδης, μίλησε στην Δώρα Λάμπρου και στον Ιάσονα Μίσχο για τον σημερινό αγώνα της Α2 μεταξύ του Άρη και του Ζαφειράκη Νάουσας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα και για τις βλέψεις της.

Για το σημερινό παιχνίδι 

Βρεθήκαμε ανέτοιμοι ψυχολογικά και εγκεφαλικά.  Αυτό προσπαθήσαμε να αποφύγουμε από την αρχή. Επέστησα την προσοχή κυρίως στο εγκεφαλικό κομμάτι αυτό ήθελα. Αλλά τελικά αποτύχαμε παταγώδος. 

Η ομάδα είναι και ανέτοιμη. Δεν ετοιμάστηκε όπως θα θέλαμε αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, δυστυχώς. Κακή διαχείριση ψυχολογική και εγκεφαλική. 

Στόχος της ομάδας 

Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Καινούργια ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε καλά λόγω έλλειψης γηπέδου. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Μέσα από τα παιχνίδια θα μπορέσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. 

Τι συνέβει με τις αποβολές 

Υπήρχε εκνευρισμός από πριν. Τα γνωστά μέσα στο παιχνίδι. Ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ παικτών. Δεν θέλει πολύ, αυτά είναι πάντα στην κόψη του ξυραφιού. Υπάρχουν και προηγούμενα, είναι τα νεύρα τεντωμένα, υπάρχει η κούραση.  

Για το γεγονός ότι κατέληξε να παίζει μόνο ο Άρης με τρείς παίκτες.  

Έχουμε μια αμφιβολία με την διαιτησία αλλά δεν θα ρίξουμε εκεί ευθύνες. Καθαρά δική μας η ευθύνη. Όπως είπα και πριν πολύ λάθος διαχείρηση κυρίως στο εγκεφαλικό κομμάτι.

Για την δική του αποβολή 

Όπως είχε γίνει το παιχνίδι, με είχε ειδοποιήσει και ο διαιτητής ότι δεν θα αφήσει τίποτα παραπάνω αλλά θεωρώ ότι είναι σωστό να προστατέψω τους παίκτες μου όποτε μέσα στο χαμό γίνονται και αυτά.

Τι λείπει από την ομάδα 

Είχαμε δύο σημαντικές απουσίες ούτως η άλλως, οι οποίες θα μας βοηθούσαν παρά πολύ. Δυστυχώς δεν ήταν έτοιμα τα δελτία τους. Έχουμε προβλήματα που προσπαθούμε να τα επιλύσουμε. Από υλικό είμαστε καλά, θα ενισχυθούμε και παραπάνω στον δεύτερο γύρο. Κάνουνε ότι καλύτερο μπορούμε με τις συνθήκες που υπάρχουν. 

Για το αν έχουν βοήθεια από τον ΑΣ Άρης

Δυστυχώς όπως παρατηρήσατε η ομάδα κατέβηκε με τον προπονητή και τους παίκτες και τίποτα άλλο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι άλλο. Έχουμε μια πίκρα, έχουμε μια απογοήτευση. Δεν γίνεται ομάδα του Άρη να κατεβαίνει έτσι στα παιχνίδια. 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button