Μπάσκετ

Καρδίτσα: «Η απόφαση της Δάφνης Δαφνίου θίγει το κύρος της Α2»

Η Δάφνη Δαφνίου αποφάσισε να μην μεταβεί στη Καρδίτσα για τον αγώνα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2, επικαλούμενη δυσκολία στην μετακίνηση από την μία περιοχή, στην άλλη.

Με την σειρά της, η ομάδα της Καρδίτσας, προχώρησε σε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως η αποχή της Δάφνης Δαφνίου από την αναμέτρηση, θίγει το κύρος της Α2:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως η Δάφνη Δαφνίου δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Καρδίτσα επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση για τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας – Δάφνη Δαφνίου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ..

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση αθλητικών αποστολών και ως εκ τούτου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την απόφαση της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου, η οποία θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ενημερώνουμε πως η δράση της συλλογής τροφίμων και προμηθειών σε συνεργασία με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα γίνει κανονικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ..

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να φέρουν στο Νέο Κλειστό τις προμήθειες που θέλουν να προσφέρουν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Η ανθρωπιστική βοήθεια δε μπορεί να περιμένει και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη το ίδιο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button