Ποδόσφαιρο

Καραντώνης (στενός συνεργάτης Παπαδόπουλου): Πλάνο δεκαετίας με αδελφοποίηση ομάδων της Φιλαδέλφειας και του Άρη”

Μετά τις δηλώσεις του Τομ Παπαδόπουλου, ο «Εθνικός Κήρυξ», η εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερική, απευθύνθηκε στον στενό του συνεργάτη, Στάθη Καραντώνη, ο οποίος συστήθηκε ως επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων».

Διαβάστε τα όσα αναφέρει ο Καραντώνη, μαζί με τον σχολιασμό του συντάκτη Βασίλη Μαγαλιού:

Ο κ. Καραντώνης ήταν κατηγορηματικός στο θέμα μετοχών και στα περί ιδιοκτησίας του Αρη. «Θα είναι μόνο χρηματοδότης και μαζί με γκρουπ επενδυτών από το MLS θα τρέξουν ένα δεκαετές πρόγραμμα στον Αρη. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ο κ. Καρυπίδης στο τιμόνι του Αρη», τόνισε ο κ. Καραντώνης που λέγοντας για την χορηγία του κ. Παπαδόπουλου είπε πως «δεν έχει αναλάβει χορηγία στον Αρη ο κ. Παπαδόπουλος. Οχι ακόμα, όχι ακόμα. Είναι στο πρώτο στάδιο των συζητήσεων, για να αναλάβει σε πρώτη φάση σαν χορηγός της ΠΑΕ Αρης.

Χορηγός για να διαφημίζει την εταιρία του, την «Colonial Marble and Granite» στη φανέλα του Αρη:

Αυτό είναι ένα μακρινό ενδεχόμενο. Δεν μπορεί να γίνει στη φανέλα, άλλωστε υπάρχουν διαφημίσεις στη φανέλα του Αρη. Απλά θα είναι μία μορφή συνεργασίας με την ΠΑΕ Αρης. Μία απλή χορηγία θα είναι και όχι με απώτερο σκοπό την διαφήμιση. Θα είναι μία μορφή χρηματοδότησης της ΠΑΕ Αρης.

Θα υπάρχουν κάποια ανταλλάγματα από την ΠΑΕ:

Υπάρχει ένα πλάνο σε βάθος δεκαετίας αν ευοδωθεί η όλα κατάσταση. Μιλάμε για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, Ακαδημιών από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και 20 ετών. Θα είναι μία οικονομική βοήθεια για τα τρέχοντα έξοδα.

Εγκαταστάσεις και Ακαδημία στην Θεσσαλονίκη ή στη Φιλαδέλφεια:

Στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα υπάρχει και αδελφοποίηση των ομάδων της Φιλαδέλφειας και του Αρη. Θα υπάρχει ανταλλαγή τεχνικού υλικού, προπονητές, παίκτες, κάποιο γκρουπ παιχτών μπορούν να φιλοξενηθούν εδώ στην Φιλαδέλφεια, κάποιο γκρουπ παιχτών από την Φιλαδέλφεια να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις που θα γίνουν στον Αρη. Αυτό είναι το πλάνο.

Γέφυρες ανάμεσα Φιλαδέλφεια και Αρη:

Ναι, ναι. Θα μου πείτε τώρα γιατί διαλέξανε τον Αρη; Γιατί ο Θανάσης Παπαδόπουλος είναι Θεσσαλονικιός και αγαπάει την ομάδα του Αρη. Το περασμένο καλοκαίρι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη. Υπήρξαν κάποιες ενέργειες που έκαναν οι δυο τους σε επιχειρηματικό επίπεδο, στον κλάδο τους. Από κει και πέρα υπήρχε μία συζήτηση για την ΠΑΕ Αρης, συνεχίστηκε εδώ και ένα δίμηνο – τρίμηνο.

Ο κ. Καρυπίδης το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν στην Νέα Υόρκη και μετά κατέβηκε στη Φιλαδέλφεια. Το προπροηγούμενο Σάββατο είδαν μαζί έναν αγώνα των Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Χοντρικά προσπαθούν να κάνουν ένα σχήμα που μέσα θα είναι τρία μέρη: Ο κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Καρυπίδης και το τρίτο μέρος ένα γκρουπ επενδυτών από το ΜLS. Αυτό το εταιρικό σχήμα θα τρέξει το δεκαετές πλάνο -που είπαμε πριν. Ηδη το σχήμα αυτό των επενδυτών του MLS έχουν ένα πρότζεκτ 300 εκ. δολαρίων που το δουλεύουν με μία ομάδα που αγωνίζεται στο ΙSL.

Εκεί έχουν αρχίσει συνεργασίες για τη δημιουργία του γηπέδου της ομάδας αυτής. Κτηριακών εγκαταστάσεων γύρω από το γήπεδο και ανέγερση 100-150 κατοικιών στο χώρο που τους έχει παραχωρηθεί. Και μέρος του πρότζεκτ αυτού θα είναι και το πλάνο για την ΠΑΕ Αρης. Αλλά η ουσία είναι ότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν πρόκειται να εμπλακεί στα διοικητικά του Αρη. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης ο κ. Θεόδωρος Καρυπίδης. Και δεν πρόκειται να κάνει εξαγορά πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Αρης. Δηλαδή η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Αρης θα παραμείνει ως έχει. Απλά θα είναι ένας χρηματοδότης της ΠΑΕ Αρης».

Μεγάλα σχέδια για τον Αρη:

Ναι, είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο. Γνωρίζουν βέβαια την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά. Προπαντός με τη βοήθεια του γκρουπ επενδυτών από το ΜLS».

Υπάρχει ένα πολύ καλό πλάνο:
Ναι, ναι. Υπάρχει το πλάνο και το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας και κάθε κίνησή του πρέπει να είναι πολύ προσεκτική ειδικά τώρα στα πρώτα στάδια.

Πότε πιστεύετε ότι θα προχωρήσει το πλάνο:
Πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η χορηγία. Επαναλαμβάνω τη λέξη χορηγία, χρηματοδότηση και όχι εμπλοκή στα διοικητικά του Αρη. Το λέω γιατί πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θέλουν να το περάσουν σαν εμπλοκή στα διοικητικά και να προβάλλουν τον νέο επενδυτή, τον ‘άρχοντα’ της ΠΑΕ Αρης, και τέτοια. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ούτε πλειοψηφικό, ούτε μειοψηφικό, ούτε κανένα άλλο πακέτο. Και επαναλαμβάνω απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ο Καρυπίδης στο τιμόνι της ΠΑΕ Αρης.

Ουσιαστικά ο Καρυπίδης θα είναι ο εγγυητής για τον κ. Παπαδόπουλο και το γκρουπ των επενδυτών του MLS:
Ακριβώς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button