Ποδόσφαιρο

Καραλιόπουλος: «Όσο έπαιζα στον Άρη ζούσα τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μου»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» μίλησε ο Μερκούρης Καραλιόπουλος για τις στιγμές του στον Άρη, την τωρινή ομάδα αλλά και για το τρόπαιο που θέλουν οι «κίτρινοι».

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για τα ντέρμπι που βίωσε στην Τούμπα και… τα μπουκάλια που «έφαγε»:

«Ήταν πριν αρκετά χρόνια. Σημάδεψε την καριέρα μου. Αν δεν ζήσεις το ντέρμπι δεν μπορείς να καταλάβεις. Με είχε πετύχει πέτρα στο κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν μόνο το παιχνίδι. Είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου χρονιά στον Άρη.

Τις επόμενες μέρες με ρώτησαν γιατί δεν έκανα κάτι να διακοπεί το παιχνίδι. Με κάλεσε μάλιστα ο ΠΣΑΠ για να πάρω βραβείο ήθους. Κατηγορήθηκα βέβαια αρκετά γιατί δεν αντέδρασα. Νομίζω με τα χρόνια πως δικαιώθηκα».

Για την Ακαδημία ποδοσφαίρου που έχει:

«Μαζί με τον Νίκο Αναστασόπουλο, τον πρώην τερματοφύλακα, ήμασταν συμπαίκτες στη Νάουσα».

Για τον Άρη του σήμερα:

«Καταρχάς να ευχηθούμε περαστικά στον Κουέστα, είναι ό,τι χειρότερο. Όσο το δυνατό να είναι γερός και να επανέλθει δυνατός.

Πέρυσι η χρονιά ήταν κάτι σαν προσαρμογή. Έκανε νέο ξεκίνημα. Τώρα βρίσκεται μετά από δύο ντέρμπι. Τα αποτελέσματα ήταν δίκαια και στα δύο ματς αλλά αν ήταν πιο προσεκτικός στην Τούμπα, θα έπαιρνε κι εκεί τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο κρίνονται στιγμές από στιγμιαία λάθη μερικές φορές. Έτσι έγινε κι εκεί».

Για τα ντέρμπι πέρυσι και φέτος:

«Δείχνει χαρακτήρα η ομάδα. Ήταν μεταβατική χρονιά η περυσινή αλλά έδειξε αισιόδοξα μηνύματα. Αν συνεχιστεί αυτό, με αυτούς τους παίκτες, θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Για τον Χαριστέα:

«Ήταν ένα παιδί που δούλευε περισσότερο. Καθόταν περισσότερο στις προπονήσεις. Ήταν άψογη η πορεία του. Δικαιώθηκε με την προσπάθεια που έκανε. Τώρα είναι το κατάλληλο άτομο, στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή».

Για τον Τόλη Τερζή:

«Ήμασταν μερικές φορές αντίπαλοι. Είναι νέος και δυναμικός με εξέλιξη. Όλοι οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα. Είναι θέμα χρόνου να δείξει τι αξίζει. Καλώς ή κακώς όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ταιριάζει με την ομάδα διότι είναι φιλόδοξος. Νομίζω θα μπορέσει να τα βγάλει εις πέρας. Ο Άρης είναι ομάδα με μεγάλες βλέψεις και έχει απαιτήσεις. Τα δύο ματς ήταν εξετάσεις και τις πέρασε επιτυχώς».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα φέρει τίτλο:

«Το έχει ανάγκη η ομάδα και αν καταφέρει κάτι τέτοιο θα είναι το έναυσμα για τη συνέχεια. Όπως ένα ντέρμπι δίνει κίνητρο στους φίλους να έρθουν στο γήπεδο, έτσι κι ένα τρόπαιο φέρνει περισσότερο κόσμο και κυρίως νέα παιδιά».

Για μια στιγμή του στην ομάδα που ξεχωρίζει:

«Γνωρίζετε ότι είμαι Αρειανός. Να υποστηρίζεις μια ομάδα και μετά να την υπηρετείς, έχει μεγάλη σημασία. Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα στον Άρη ως την τελευταία ήμουν η πιο χαρούμενη στιγμή στη ζωή μου. Δυσκολίες πάντα υπάρχουν, αλλά χάρηκα που συνεργάστηκα με μεγάλους παίκτες και προπονητές. Ίσως τα Ευρωπαϊκά ματς τα κρατάω περισσότερα. Ήταν ό,τι καλύτερο. Τα κρατάω όπως την αγάπη του κόσμου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button