Μπάσκετ

Καραγιάννης: Ο Άρης σε καλό δρόμο, εξαιρετική δουλειά ο Αγγέλου”

Ο προπονητής της Καστοριάς, Νίκος Καραγιάννης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Το φιλικό ήταν πάρα πολύ καλό όσον αφορά εμάς. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα πολύ αγχωτική όπως είναι ο Άρης, μας πίεσε πάρα πολύ. Είναι μία ομάδα η οποία τα χαρακτηριστικά που έχει θα είναι πάρα πολύ σκληρή ομάδα στην άμυνα. Έχει τους παίκτες για να μπορέσει να το κάνει αυτό. Μία ομάδα η οποία είναι αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι όσον αφορά την αθλητικότητα. Έλειπε ο Μποχωρίδης που είναι ένα βαρόμετρο για την ομάδα. Ο Άρης είναι σε καλό δρόμο με τον προπονητή Αγγέλου να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην στελέχωση του ερασιτέχνη με παίκτες οι οποίοι παίξανε καλά στην Ελλάδα. Είναι ως επί των πλείστων νέοι οι οποίοι μπορούν να διακριθούν στο μπάσκετ. Το πρώτο που κοιτάς στην ομάδα του Άρη είναι αθλητικότητα.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε:
Ο Αγγέλου είναι ένας προπονητής από τους πλέον καταρτισμένους στο μπάσκετ με τεράστιες εμπειρίες. Συγκαταλέγεται στις κορυφές των προπονητών.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη πέρυσι δεν ήταν το γήπεδο αλλά το διοικητικό. Η τωρινή διοίκηση ξέρει τι θέλει και έχει μπει στον σωστό δρόμο.
Για την Καστοριά είπε:
Η Καστοριά είναι Α2 αλλά είναι ένα κόσμημα για το μπάσκετ. Έχει απόλυτη υγεία στα διοικητικά, μία ομάδα με νέα παιδιά. Μία ομάδα που δουλεύει πολύς κόσμος από την ευρύτερη κοινωνία της Καστοριάς.
Για το πρωτάθλημα είπε:
Φέτος στο πρωτάθλημα οι ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες σε σχέση με πέρυσι αν εξαιρέσουμε τον Πανιώνιο που έχει διοικητικά προβλήματα. Όλες οι άλλες έχουν κάνει μία επένδυση και θέλουν το καλύτερο δυνατό. Ο Άρης έχει αθλητικότητα, έχει υγεία, δουλεύουν καλά. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κάνει επένδυση και έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Άρη. Δεν μπορούμε να λέμε για θέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button