Ποδόσφαιρο

Καρέρα: «Έχει πολύ καλούς διαιτητές στην Ελλάδα»

Ο Μάσιμα Καρέρα αναφέρθηκε στο σημερινό αποτέλεσμα, την εικόνα της ομάδας του και τους Έλληνες διαιτητές


Για τον αν τον προβλημάτισε η εικόνα της ΑΕΚ μετά το γκολ που πέτυχε: «Όχι δεν έχω ανησυχίες ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Απέναντι σε μια ομάδα με καλούς και ποιοτικούς παίκτες και καλούς οπαδούς. Ξέραμε ότι θα υποφέρουμε. Κάναμε πολλά λάθη με την κατοχή της μπάλας. Κάναμε συχνά λάθη στις μεταβιβάσεις».

Για την απουσία των Μάνταλου και Αραούχο από την 11άδα:  «Επιλογές είναι αυτές. 11 παίκτες παίζουν έχουμε κι άλλον αγώνα σε λίγες ημέρες, οπότε ο προπονητής πρέπει να αποφασίζει».

Για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Άρης: «Εγώ δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές. Εγώ απλά ακολουθώ τις αποφάσεις του διαιτητή και δεν είναι στο δικό μου καθήκον να σχολιάζω».

Για το αν θα έπρεπε σε τέτοια ματς να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές: «Έχει πολύ καλούς διαιτητές στην Ελλάδα, αλλά δε νομίζω ότι θα έχει νόημα. Εγώ ακολουθώ αυτά που λέει ο διαιτητής είτε υπέρ είτε κατά της ομάδας μου. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να σχολιάζουμε τους διαιτητές. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Αν ας πούμε δώσει πέναλτι εναντίον μας δεν θα κάτσω να σχολιάσω, θα δω πιο λάθος κάναμε εμείς και έγινε το πέναλτι».

Για την φιλοσοφία της ΑΕΚ κι είναι πλέον πιο… ιταλική: «Σε κάθε αγώνα διαλέγουμε ένα σύστημα αναλόγως τον αντίπαλο. Αυτή είναι η δουλειά μας, μερικές φορές βγαίνει και μερικές όχι».

Για το ότι είναι η πρώτη ομάδα που κράτησε στο μηδέν τον Άρη: «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας, όχι για τα προβλήματα που είχαμε με την κατοχή της μπάλας. Θα το δουλέψουμε. Ήμασταν συμπαγείς μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button