Ποδόσφαιρο

Καντιμοίρης: «Μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό τιμ είμαστε μια οικογένεια και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε με έργα και όχι με λόγια τον στόχο μας».

Ο Γιώργος Καντιμοίρης, ως νέο μέλος του Άρη φέτος, μίλησε για τις πρώτες του εμπειρίες, αλλά και τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

«Θέλω αρχικά να ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία. Θα είναι μια χρονιά που θα έχει πολύ σκληρό αγώνα. Ήμουν εφτά χρόνια στην Βέροια είχα πολύ καλές σεζόν εκεί, πέρασα όμορφες στιγμές, αλλά τώρα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό τιμ είμαστε μια οικογένεια και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε με έργα και όχι με λόγια τον στόχο μας».

Τι πρέπει να κάνει η ομαδα για να υλοποιήσει τον στόχο της:«Θέλει σκληρό αγώνα. Μόνο μέσα από προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας».

Για την συνεργασία που έχει με τους υπόλοιπους γκολκίπερ, οι οποίοι είναι νεαρότεροι σε ηλικία: «Είμαι πιο έμπειρος από τα άλλα παιδιά, προσπαθώ να τους δώσω ότι καλύτερο έχω, τους διορθώνω όποτε χρειάζεται μαζί με τον προπονητή. Είμαι εδώ και γι’ αυτό τον λόγο».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη τον οποίο γνωρίζει αρκετά χρόνια: «Ο πρόεδρος κάνει την προσπάθειά του. Κάνει ότι καλύτερο για την ομάδα. Κάποιες φορές δεν πετυχαίνει το σωστό, αλλά αυτό δεν γίνεται εσκεμμένα. Έχει αλλάξει φέτος πολιτική, έχει φέρει παιδιά στην ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Τους ξέρω τους περισσότερους γιατί υπήρξα συμπαίκτης μαζί τους και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button