Μπάσκετ

Καντζούρης για Σούλερ: «Εξαιρετικός παίκτης, δουλεύει πολύ, πιστεύει στο σουτ του και είναι συνεπής αμυντικά»

Για τον Τζαμάλ Σούλερ, που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στον Άρη τη νέα σεζόν, μίλησε στο Yellow Radio ο Ηλίας Καντζούρης, προπονητής του στον Ηρακλή την περασμένη σεζόν.

CHAMPIONS LEAGUE / Eʠ- ̐LЅуʠ(֙ԏÑVɁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Αναλυτικά όσα είπε ο νυν προπονητής του Κολοσσού Ρόδου στον Πάρη Τρικαλιώτη και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω».

Αρχικά ανέφερε:

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη που συνδυάζει σε πολύ καλό βαθμό το επαγγελματικό στοιχείο με το ανθρώπινο. Διαθέτει το πακέτο της νοοτροπίας που πρέπει να έχει ένας αθλητής αλλά και του χαρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για το πώς λειτουργεί μέσα στην ομάδα:

«Δουλεύει πολύ στην καθημερινότητά του και δίνει μια θετική αύρα στην ομάδα και τους συμπαίκτες του. Προσπαθεί, όταν χρειάζεται και απαιτείται να πάρει κοντά του τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας και να τους δείξει πως πρέπει να συμπεριφέρονται, είτε μέσα είτε έξω από τον γήπεδο. Λειτουργεί σαν ένας δάσκαλος για εκείνους αλλά και γενικότερα προσπαθεί να γίνεται οδηγός και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

Για τα στοιχεία του:

«Προετοιμάζει πάντα κατάλληλα το σώμα του πριν και μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα, είναι ενεργός και στις δύο πλευρές του γηπέδου και γενικότερα είναι παίκτης που ακούει τον προπονητή του. Δεν μπορώ να βρω αρνητικά στοιχεία στον Σούλερ, γιατί όσο συνεργάστηκα μαζί του ήταν άψογος. Σίγουρα καθένας μας έχει αδυναμίες, αλλά μπορεί και τις καλύπτει βγάζοντας στο παρκέ τα θετικά του προσόντα».

Για τα επιθετικά του χαρακτηριστικά:

«Έχει αυτοπεποίθηση στο σουτ του, δε φοβάται να πάρει πάνω του αρκετές επιθέσεις, διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και ενεργεί ανάλογα με τι του δίνει κάθε αντίπαλη άμυνα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις περιφερειακές θέσεις, δηλαδή αν χρειαστεί θα κατεβάσει και την μπάλα. Δεν παίζει μονοδιάστατα και μπορεί να δημιουργήσει πολλές απειλές και με διαφορετικούς τρόπους για τον αντίπαλο».

Για την άμυνά του:

«Η αγωνιστική αξία και προσφορά του Σούλερ μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο όταν δουλεύει σε μια σωστά οργανωμένη και αρμονικά δεμένη ομάδα. Αμυντικά είναι συνεπής, έχει διάθεση, γιατί η άμυνα είναι καθαρά θέμα διάθεσης, και βοηθάει σημαντικά την ομάδα».

Για τον Κολοσσό και την Basket League:

«Ολοκληρώνουμε τις μεταγραφικές μας κινήσεις μας και ξεκινάμε από Δευτέρα την προετοιμασία μας με στόχο να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο νέο πρωτάθλημα. Μπορεί ακόμα να παραμένει αβέβαιο πόσες ομάδες θα συμμετέχουν, όμως εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για ότι και αν συμβεί. Ενεργούμε με βάση τα σημερινά δεδομένα και μας απασχολεί μόνο το πώς θα έχουμε μια καλή σεζόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button