Ποδόσφαιρο

Κανονικός Viking! Ο Σούντγκρεν έκανε την διαφορά και εξελίσσεται σε αναντικατάστατο παίκτη

Τι κι αν δεν άκουσε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν; Ότι είναι τουρίστας, αδιάφορος, μισθοφόρος, αντιεπαγγλεματίας; Τελικά μάλλον είναι απλά… παιχταράς.

Πέρυσι ο Σουηδός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Λίγο οι δυσκολίες στην προσαρμογή, λίγο ότι δεν «κόλλησε» με τον Φέτφα και πολύ περισσότερο η συνύπαρξη με Ένινγκ και Χαριστέα δεν του επέτρεψε να δείξει τι αξίζει.

Φέτος με τον Άκη Μάντζιο πήρε μια ακόμη ευκαιρία. Μπήκε στην ομάδα, έπαιξε κάποια λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι μπορεί να είναι χρήσιμος. Στους επόμενους αγώνες ήταν όλο και καλύτερος και κάπου εδώ έρχεται το ντέρμπι.

Ο Σούντγκρεν απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε την διαφορά. Ένας μπακ που έχει την φήμη του επιθετικού ποδοσφαιριστή έκανε… πλάκα στην άμυνα. Απέναντι στους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς του αντιπάλου δεν έχασε ούτε μια μονομαχία, δεν έκανε ούτε ένα λάθος, δεν πούλησε ούτε μια μπάλα.

Ακόμη ανέβηκε όταν έπρεπε, ήταν καλός στο επιθετικό παιχνίδι και φρόντισε να καλύψει τους συμπαίκτες του όποτε χρειάστηκε.

Από «μια ακόμη λύση» πλέον ο Σούντγκρεν γίνεται απαραίτητος, σε έναν Άρη που χαμογελάει γιατί έχει βρει επιτέλους τον μπακ που ήθελε.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button