Ποδόσφαιρο

Πολίτες σε κατηγορίες, μέσα που έχουν χάσει τον δρόμο τους

Στην Ελλάδα δεν είσαι πολίτης, δεν είσαι ίσος προς ίσους. Δεν αντιπροσωπεύεσαι. Πρέπει να επιλέξεις. Να επιλέξεις ή να γίνεις ένα μαζί τους, ή να κινδυνεύεις με έμφραγμα κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπος με συγκεκριμένες καταστάσεις.

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις μέσα που έχουν ξεκάθαρο στόχο. Που ακόμη και να δηλώνουν αντικειμενικά ξέρεις τι είναι. Ξέρεις που ανήκουν, ξέρεις ποιος είναι ο σκοπός τους.

Μέσα που δεν δείχνουν βαθμολογίες, μέσα που δεν δείχνουν ψηφοφορίες. Δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις, ξέρεις τι είναι. Μπορείς να τα αγνοήσεις ή να τα αφήσεις να σε ψυχαγωγήσουν.

Υπάρχουν όμως μέσα που εν τη γένεση τους οφείλουν να είναι αντικειμενικά. Που δεν μπορούν να στρέφονται στην μια ή την άλλη πλευρά. Αυτά τα μέσα είναι για να αντιπροσωπεύουν όλους τους πολίτες, όχι να τους χωρίζουν σε κατηγορίες.

Αλλά έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Αν είσαι… εξυγιαντικός, δηλαδή ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ή -πάντα- αν είσαι Ολυμπιακός έχεις την ευκαιρία να ακούς όχι την αλήθεια, αλλά αυτό που σου αρέσει.

Αν είσαι Αρειανός είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας. Μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος που με κάποιον τρόπο παίρνει τα λεφτά σου να ειρωνεύεται την ομάδα σου. Να αφήνει υπονοούμενα, να γελάει και να αφήνει στην δημοσιότητα απόψεις οι οποίες θα πρέπει να αποδειχθούν στα δικαστήρια.

Δυστυχώς το 2020 (και όχι μόνο) κάποιοι έχουν χάσει τον δρόμο τους. Έχουν σταματήσει να αντιπροσωπεύουν τον Ελληνικό λαό και έχουν ξεκινήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button