Ποδόσφαιρο

Δεν στεναχωριέται ο τρίτος, πανηγυρίζει ακόμη τη νίκη του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ έχασε, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Ένα παιχνίδι περίμεναν όλη την χρονιά, κέρδισε η ομάδα που ήθελαν και πλέον είναι ευτυχισμένοι ότι και να γίνει στην συνέχεια.

Συχνά-πυκνά ο ΠΑΟΚ κατηγορεί τον Άρη ότι ζει για ένα παιχνίδι, για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι δεν ισχύει, η δική τους ομάδα όμως έχει ένα παρόμοιο σκεπτικό.

Περιμένει ένα παιχνίδι της χρονιάς και δεν είναι καν δικό τους. Περιμένει να πανηγυρίσει (όπως έγινε σε απίστευτο βαθμό σε όλα τα «αντικειμενικά» μέσα) ένα αποτέλεσμα του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη.

Περιμένουν να μην κερδίσουν οι κιτρινόμαυροι για να βγουν και να κατηγορήσουν τον Άρη για πράγματα που κάνουν οι ίδιοι. Και περιμένουν να ταΐσουν σανό σε εκείνους που πρέπει να μασήσουν.

Πιο πολύ από όλα όμως προσεύχονται να μην κερδίσει ο Άρης, μην τύχει και κερδίσει τον Ολυμπιακό και πάρει κανένα πρωτάθλημα (τους άλλους τους «έχει» έτσι κι αλλιώς», που αυτός είναι ο πραγματικός φόβος.

Έτσι στην υπόλοιπη χρονιά ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα είναι καλά. Θα πανηγυρίζει την νίκη του Ολυμπιακού (λες και θα είναι πρώτη φορά), και αν βγουν και εκτός Ευρώπη θα φταίει ότι ο Άρης έχασε 1-2 από έναν πολύ πιο ακριβό αντίπαλο.

Οπότε όλοι κοιμούνται ήσυχα. Ένα παιχνίδι την χρονιά περίμεναν, και η χρονιά για αυτούς έχει τελειώσει από τότε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button