Ποδόσφαιρο

Κανονικά στις 29 Ιουνίου η σέντρα της Superleague 2

Στην τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Superleague 2 αποφασίστηκε να μην αλλάξει η πρόθεση για τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών, πριν γίνει συνάντηση με την Superleague 1.

Περισσότερες από δύο ώρες διάρκεσε το σημερινό (15/6) Δ.Σ. της Super League 2, μέσω τηλεδιάσκεψης, και η κατηγορία βρίσκεται στην ίδια με προηγουμένως θέση. Παραμένει λοιπόν σε ισχύ η πρόθεση να παιχτούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της 3ης Ιουνίου και… βλέπουμε. Προφανώς επειδή καμία πρόταση/θέση δεν συγκεντρώνει τα 3/4 που απαιτούνται για να αλλάξει η προκήρυξη και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Οπότε για σέντρα στις 29 Ιουνίου οδεύει το πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή η 8μελής επιτροπή που έχει συσταθεί από καιρό και αποτελείται από τους  Λεουτσάκο (πρόεδρο της Λίγκας), Σταμούλη (Απόλλων Καλαμαριάς), Αντωνίου (Καβάλας), Αϊβάζογλου (Τρίκαλα), Κολοκυθά (Λεβαδειακού), Μονεμβασιώτη (Απ. Σμύρνης), Ροκάκη (Χανιά) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα), θα έχει την Τετάρτη (17/6)  συνάντηση τόσο με την SL όσο και την ΕΠΟ με θέμα ενδεχόμενη αναδιάρθρωση και την Παρασκευή (19/6) θα υπάρξει νέο Δ.Σ. για να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Μάλιστα θεωρείται πως το σημερινό «διακόπηκε» μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ολοκληρωθεί.

Η κωλυσιεργία όμως που παρατηρείται, αυξάνει πλέον κατακόρυφα το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί έστω η κανονική διάρκεια και για αυτό όλες οι ομάδες… τρέχουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button