Μπάσκετ

Καμπερίδης: «Επανήλθαμε εκεί που ήμασταν το προηγούμενο διάστημα – Θα πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ιωνικό και τόνισε πως ο Άρης πρέπει να αντιδράσει και να «πάρει» και εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον Ιωνικό. Ήταν πιο ψυχωμένος από μας, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και τελικά κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν παίζαμε με την απαιτούμενη ενέργεια. Κάποια στιγμή μετά το 26-14, το επίπεδο της ενέργειας της ομάδας άλλαξε, αλλά παίξαμε άμυαλα όλες τις κρίσιμες στιγμές. Τη στιγμή που μπορούσαμε να ξεφύγουμε με διαφορά επτά πόντων, κάναμε λάθη στον αιφνιδιασμό. Όλες τις φάσεις στο τέλος των επιθέσεων, τις κάναμε εντελώς λάθος απ’ ότι είχαμε προετοιμαστεί και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Τα πράγματα για μας γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Αν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι, θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε κάποιες ομάδες στη βαθμολογία και να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τώρα επανερχόμαστε εκεί που ήμασταν το προηγούμενο διάστημα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε 5.000 κόσμο. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας».

Για το αν έχει εξήγηση για την έλλειψη ενέργειας και είπε:

«Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όλη η εβδομάδα κύλησε, όπως έπρεπε και είχα την αίσθηση ότι η ομάδα θα ήταν έτοιμη και πνευματικά και αγωνιστικά. Δεν μπορώ να εξηγήσω που οφείλεται αυτό. Ίσως στο γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας, που σημαίνει ότι αυτό δημιουργεί το επιπλέον βάρος, αλλά τι να κάνουμε; Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια στο Παλέ; Δεν γίνεται. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε εκτός έδρας».

Για το πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση πνευματικά στο διάστημα της διακοπής και απάντησε: 

«Θα πρέπει από την προπόνηση  να εκτελέσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα σενάρια που ζητάμε. Είναι πολλές φορές που την κρίσιμη στιγμή πρέπει να βγάλεις ποιότητα και εμείς αυτό σήμερα (26/01) δεν το κάναμε. Όταν ζητάμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και γίνονται στο περίπου, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών: 

«Εξαρτάται από το αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε. Προφανώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να κάνουμε αλλαγές. Πορευόμαστε όπως είμαστε μέχρι τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε, κάποιοι να επαναπαύονται σ’ αυτό και θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να σώσουμε την ομάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button