Ποδόσφαιρο

Καμινιώτης: “Μεγαλείο ο Άρης, παίζει πάντα για την νίκη, έτσι και στην Τούμπα”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Πετρος Καμινιωτης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Άρη είπε:

Όποιος αγωνίζεται στον Άρη έστω και για μικρό διάστημα καταλαβαίνει ότι είναι μία μεγάλη ομάδα. Θέλοντας και μη με αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Υπάρχει ένα ντέρμπι και οι ξένοι που ήρθαν στην ομάδα θα καταλάβουν τι σημαίνει Άρης ειδικά μέσα στο Χαριλάου. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έλειπε από την κατηγορία. Επέστρεψε δυναμικά. Αυτό το διάστημα που ήμουν στον Άρη πέρασα καταπληκτικά και μακάρι να ξαναπεράσω. Ποτέ δεν ξέρει κανένας. Η πραγματικότητα είναι αυτή. Διαφορετικά είναι να αγωνίζεσαι στο “σπίτι” σου και αλλιώς π.χ. στα Γιάννενα. Παρακολουθώ στενά τον Άρη. Ο Άρης δείχνει μία δυναμική. Πιστεύω θα είναι προετοιμασμένοι οι ξένοι, θα τους έχουν μιλήσει για το παιχνίδι και νομίζω ότι με το που μπούνε στον αγωνιστικό χώρο θα το καταλάβουν. Ο Κολτσίδας σίγουρα θα τους έχει μεταφέρει το κλίμα. Ο Άρης είναι μεγαλείο και από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.

Για τις δηλώσεις που έκαναν οι παίκτες του παοκ είπε:

Τις θυμάμαι τις δηλώσεις. Είχανε βγει διάφορα ότι ο Άρης θα φάει τέσσερα. Δε θέλω να ασχολούμαι με αυτά. Με τα τόσα προβλήματα που είχε η ομάδα τότε φάνηκε ότι ο παοκ κατά τύχη μας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Οικονομόπουλου. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν για τον κόσμο και είναι ένα σημαντικό ντέρμπι. Να μη ξεχνάμε ότι την τελευταία φορά με τα προβλήματα του Άρη ο παοκ ήταν τυχερός και πήρε την ισοπαλία.

Για το τι πρέπει να προσέξει αύριο ο Άρης είπε:

Ο Άρης έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Δε θέλω να διαχωρίσω Έλληνες και ξένους. Θυμίζει κάτι από τα παλιά στο θέμα των ξένων παικτών. Σίγουρα θα έχει μεταφερθεί στους παίκτες το τι θα υπάρχει μέσα στην Τούμπα είναι ένα γήπεδο με μεγάλη δυναμική. Ο Άρης πρέπει να είναι πρωταγωνιστής. Σε κάθε παιχνίδι να παίζει για την νίκη.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη είπε:

Δε θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένο παίκτη. Ο καθένας για τη δουλειά του είναι καλός. Μου αρέσει που ο Άρης παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και δεν κρύβεται πίσω. Ο παοκ αύριο θα έχει δύσκολο έργο. Πιστεύω θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της ημέρας. Να χαρεί ο κόσμος του Άρη επιτέλους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button