Ποδόσφαιρο

Καμινιώτης: “Δύναμη του Άρη ο κόσμος του, μπορεί να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Καμινιώτης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ευχαριστώ που μιλάω για τον Άρη αυτή τη στιγμή είναι τιμητικό για εμένα. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, το ξέρει όλος ο κόσμος και αυτοί που βιώνουν από μέσα την ομάδα το καταλαβαίνουν.

Για την άσχημη περίοδο του Άρη είπε:

Εκείνη την περίοδο όντως ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη αλλά ο Άρης έχει μεγάλη δύναμη και η δύναμη του είναι ο κόσμος και τον αγαπάει και τον στηρίζει πάντα. Σίγουρα η ομάδα αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αλλά με τη δύναμη του κόσμου, την αγάπη και την υπομονή νομίζω ο Άρης που έλειψε από την Super League είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και ήμασταν πολύ άτυχοι και νομίζω η ομάδα που ουσιαστικά καταδικάστηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά με το γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει… τέλος πάντων εκείνα τα χρόνια περάσανε, ο Άρης έχει ξαναπεράσει δύσκολα χρόνια, αυτή τη στιγμή πρέπει να χαίρονται όλοι γιατί βρίσκεται ξανά εκεί που πρέπει και νομίζω μπορεί να βρεθεί πιο ψηλά.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο κόσμος του Άρη είναι η δύναμη του, έχει κουραστεί πάρα πολύ και έχει απαιτήσεις, έχει κάνει πολύ υπομονή γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το περνάει ο Άρης αυτό.

Για την ομάδα είπε:

Πρέπει να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός στην ομάδα ώστε να μην αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα αλλά να γίνουν στοχευμένες κινήσεις. Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, εκτός ότι είναι φίλοι και συμπαίκτες μου κατά καιρούς. Οι μεγάλες αλλαγές δεν είναι τόσο καλές, να δώσουν βάση στα παιδιά που πιστεύουν πιο πολύ, να κρατήσουν έναν κορμό και μετά να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες ώστε ο Άρης να ψηλώσει και να δυναμώσει.

Για την Football League είπε:

Η πιο δύσκολη κατηγορία είναι η Football League παρά η Super League. Έχω παίξει με τον Άρη στην α εθνική, έχω παίξει σε τοπικό ντέρμπι, έχω παίξει και σε άλλες κατηγορίες οπότε ξέρω πως είναι τα πράγματα. Οι ομάδες στις άλλες κατηγορίες που ξέρουν ότι αυτή δεν είναι η κατηγορία του θέλουν όλες να τον κερδίσουν. Γενικά η β εθνική είναι πιο δύσκολη -δεν θέλω να μιλήσω για την Γ- γιατί οι συνθήκες είναι αντίξοες, δεν έχει γήπεδα, δεν έχει υποδομές. Το βλέπουν διαφορετικά όταν παίζουν με τον Άρη.

Στην α εθνική με την ώθηση του κόσμου, του γηπέδου, το στυλ παιχνιδιού που είναι διαφορετικό θα είναι πιο ωραίο το ποδόσφαιρο και πιο εύκολα τα πράγματα γενικά.

Για την άνοδο του Άρη στην μεγάλη κατηγορία είπε:

Η θέση του Άρη είναι στην Super League και μέσα στην πεντάδα. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και φέτος είδαμε την ΑΕΚ με όχι πολύ μεγάλο μπάτζετ και αυτή τη στιγμή είναι πρωταθλήτρια και διεκδικεί και το κύπελλο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα απίθανο. Μπορεί να πάρεις καλούς παίκτες και να μη σου βγουν, μπορεί να πάρεις καλούς και ακριβούς παίκτες και να σου βγουν. Οπότε είναι ένα πάντρεμα να το πω πιο λαϊκά που ο Άρης μπορεί να κοιτάει πιο ψηλά. Η θέση του Άρη είναι για πιο ψηλά.

Όποιος έχει πάει στον Άρη καταλαβαίνει την δυναμική της ομάδας, όποιος ποδοσφαιριστής παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης με αυτόν τον υπέροχο κόσμο θα πάρει την ώθηση. Μπορεί να το σκέφτονται αλλά να είναι διαφορετικά όταν το βιώσουν.

Για το ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε με την φανέλα του Άρη είπε:

Επειδή είχαμε ένα θέμα με τα δελτία, άργησα να παίξω ενώ ήμουν στην ομάδα 1 μήνα πιο νωρίς, έπαιξα στη Λιβαδειά. Είναι περίεργα τα συναισθήματα.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στον Άρη είπε:

Εγώ θεωρώ πως ότι είχα να δώσω στον Άρη το έδωσα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα παίξει τραυματίας γιατί είχα την ατυχία στον δεύτερο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης να χτυπήσω και είχα ταλαιπωρηθεί και έπαιζα με δεμένο το γόνατο μου.

Με ποια παιδιά κρατάει επαφές είπε:

Με τον Ιντζόγλου είμαστε πολύ καλοί φίλοι, με τον Μπαργκάν, με τον Διαμαντόπουλο, με τον Πλατέλλα.

Τα παιδιά πέρασαν δυσκολίες φέτος όχι μόνο της κατηγόριας αλλά και τα γήπεδα, οι συνθήκες, τα ταξίδια είναι διαφορετικά απ’ότι στην α εθνική. Φάνηκε ότι είναι οικογένεια, ο προπονητής έδειξε ότι ήξερε την ομάδα, ο κ. Μυροφορίδης. Ήταν συνολική δουλειά, όπως και ο πρόεδρος είχε τις επιλογές του.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button