Ποδόσφαιρο

Καμαρά με ισοφάριση… αρνητικού ρεκόρ

Επιτακτική ανάγκη για βελτίωση σε ό,τι αφορά τον Μαυριτανό, του οποίου τα νούμερα απέναντι στον ΟΦΗ ήταν απογοητευτικά

Ο Καμαρά έμοιαζε “εξαφανισμένος” απέναντι στον ΟΦΗ και η εμφάνιση του είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη κριτική στον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Ούτε συνείσφερε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά ούτε έκανε… άλλες δουλειές -όπως έχει συμβεί σε προηγούμενα ματς- κατά την διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης, προκειμένου να βοηθηθεί από αυτόν ο Άρης.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο Καμαρά τελείωσε το παιχνίδι με μόλις ένα σουτ και μια πάσα (επίσης, είχε και δύο λάθη). Νούμερα που, αν μη τι άλλο, φανερώνουν πως ο ΟΦΗ δεν “αισθάνθηκε” καθόλου τον Μαυριτανό, στα 81 λεπτά που αγωνίστηκε εκείνος. Υπήρχαν ματς, παλαιότερα, στα οποία ο Καμαρά μπορεί να μην ήταν τόσο απειλητικός προς την αντίπαλη εστία αλλά τουλάχιστον ήταν κινητικός, περνούσε αρκετά η μπάλα από τα πόδια του και είχε -κάποιες φορές- σχετικά υψηλό αριθμό μεταβιβάσεων.

Αυτό δεν έγινε κόντρα στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια, με τον Καμαρά να ισοφαρίζει το αρνητικό του ρεκόρ -κατά την διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα- όσον αφορά το άθροισμα των προσπαθειών για γκολ και των μεταβιβάσεων. Μόνο στον αγώνα με τον Ιωνικό -την 2η αγωνιστική- ο Μαυριτανός είχε έναν τόσο χαμηλό -συνολικό- αριθμό προσπαθειών για επίτευξη τέρματος και μεταβιβάσεων.

Είχε -και- τότε μόλις μια προσπάθεια για γκολ και “έγραψε” μόνο μία μεταβίβαση (το άθροισμα των σουτ και των μεταβιβάσεων ήταν… δύο, όπως και την Πέμπτη). Σε κάθε περίπτωση, ο Καμαρά στο εξής καλείται να βρει τον καλό του εαυτό, στα κομβικά παιχνίδια που ακολουθούν…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button