Ποδόσφαιρο

Καλύτερος αλλά άστοχος ο Άρης, “στραβοπάτησε” στο “Ελ Πάσο”

Ο Άρης φιλοξενήθηκε από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα απρόοπτο για τον Άρη, καθώς ο Λευτέρης Ιντζόγλου στην προθέρμανση ένιωσε ένα τράβηγμα και έμεινε εκτός ενώ την θέση πήρε ο Άγγελος Χαντί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, πατούσε καλύτερα και είχε από την πρώτη στιγμή την κατοχή της μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού, μάλιστα δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, όμως σε κάποιες ήταν άστοχος, σε κάποιες άτυχος και σε κάποιες άλλες δεν είχε το καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη ήρθε μόλις στο 8ο λεπτό, ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έβαλε σωστά το σώμα του, πλάσαρε αλλά ο Θεοδωράκης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν ξανά, αυτήν την φορά με τον Άγγελο Χαντί, ο οποίος έκανε ένα καλό σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 19’ και στο 31’ ο Άρης κατάφερε να βρει δίχτυα, όμως τα γκολ και στις δύο περιπτώσεις ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, καθώς στην πρώτη περίπτωση ο Διαμαντόπουλος και στην δεύτερη ο Χαντί ήταν εκτεθειμένοι. Στο 35’ ήρθε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς, ο Πλατέλλας μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, ο Σεζάι έκανε μια προβολή και η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να πιέζει, προσπαθώντας να πετύχει κάποιο γκολ, μάλιστα κατάφερε να πετύχει και άλλο γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ τελείως λανθασμένα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς ο Διαμαντόπουλος ξεκάθαρα καλυπτόταν. Ο Άρης έχασε αρκετές ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος, όμως η ατυχία, η αστοχία, η καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας αλλά και ο διαιτητής της αναμέτρησης, του στάθηκαν εμπόδιο στο να πετύχει κάποιο γκολ που θα του έδινε την νίκη.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, πραγματοποίησε την 5η του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη. Ένα αποτέλεσμα που μεν αδικεί τον Άρη, γιατί είχε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά πλέον τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς οι διώκτες του έχουν την ευκαιρία να μειώσουν και άλλο την διαφορά.

Τέλος παιχνιδιού: 0-0

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Γ. Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγελλής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (67΄Μίγγος), Γκέτσι (85΄Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (54΄Τσατσόπουλος)

Στον πάγκο: Κουτογλίδης, Τζτιτζαλάκης, Πολντόρος, Μίλιος, Καρβουνίδης, Ταμπάκης, Τσατσόπουλος

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46΄Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Ντούνης (66΄Μιλούνοβιτς), Χαντί (74΄Μπαστακός), Διαμαντόπουλος

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μιλούνοβιτς, Νίκιτς, Κάσσος, Μπαστακός, Ανάκογλου, Μπούρμπος

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας) – Παγούρας (Βοιωτίας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button