ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Καλυβάτσης: «Πήγαινα κόντρα στο ρεύμα κι έγινα Άρης, ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία»!

Σε μία απολαυστική συνέντευξη, ο γνωστός ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης, μίλησε για… όλα καθώς και για τον Άρη, που αποτελεί μεγάλη αγάπη του.

«Παίζαμε γειτονιά με γειτονιά στα πλακάκια του Πανεπιστημίου. Εγώ μεγάλωσα πίσω από το Τούρκικο Προξενείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ως κληρονομιά του πατέρα μου σε μένα και τ’ αδέρφια μου, αν και η μητέρα μου ήταν ΠΑΟΚάρα, επειδή ήμουν πάντα πνεύμα αντιλογίας και ήθελα να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα» αναφέρει για τους λόγους που έγινε Άρης και συνεχίσει: «ο Άρης είχε άλλη φιλοσοφία και προσέγγιση των πραγμάτων».

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης επίσης αποκάλυψε μία αστεία ιστορία από τα παιδικά του χρόνια, όταν προπονούνταν με τη ΧΑΝΘ στο μπάσκετ, στο Αλεξάνδρειο, λίγες ώρες πριν την προπόνηση της ομάδας του Άρη. «Μου έχει συμβεί λοιπόν το εξής: σούταραν τα παιδιά, μάζευα εγώ τις μπάλες, έκανα και κάποια σουτ. Κάποια στιγμή φεύγει μια μπάλα προς τα έξω και πηγαίνοντας να την πιάσω πέφτω σε κάτι πόδια με κίτρινα ρούχα. Άρχισα ν’ ανεβαίνω, ν’ ανεβαίνω, ν’ ανεβαίνω μέχρι που σταμάτησα στον καβάλο ενός τύπου. Ήταν του Δημήτρη Κοκολάκη, ο οποίος γύρισε, με είδε και μου είπε να μην στεναχωριέμαι γιατί θα ψηλώσω κι εγώ».

Επίσης, μίλησε και για τον Βασίλη Λυπηρίδη, τον οποίον γνώρισε σε μικρή ηλικία: «Ηλικιακά είναι μεγαλύτερος μου ο Βασίλης, αλλά όταν είχε έρθει στη ΧΑΝΘ ήμασταν κολλητοί. Κάναμε μαζί προπόνηση. Όταν ανταμώνουμε, πάντα μιλάμε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σωτήρη Καλυβάτση για τον Άρη και όχι μόνο στο Contra.gr.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button