Μπάσκετ

Καλείται ο ΕΣΑΚΕ να αλλάξει την ημερομηνία για τον αγώνα Λαύριο – Άρης

Ο ΕΣΑΚΕ καλείται να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Λαύριο-Άρης καθώς στις 28/11 οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» θα είναι στις Εθνικές ομάδες τους,

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που αναβλήθηκαν λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, προφανώς όμως δεν υπολόγισε κάποια πράγματα ορίζοντας το παιχνίδι Λαύριο-Άρης για τις 28 του μήνα. Γιατί στο ίδιο διάστημα διεξάγονται οι αγώνες των εθνικών ομάδων και οι «κίτρινοι» δεν έχουν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν πλήρεις, λόγω υποχρεώσεων των παικτών με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Για την ακρίβεια, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βοσνίας τόσο στις 27 όσο και στις 29 του μήνα καθώς η τελευταία θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία.

Επίσης, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι και ο Δημήτρης Φλιώνης θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών η οποία επίσης έχει αγώνες στις 27 και 29 του μήνα. Συνεπώς, είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με το Λαύριο στις 28 Νοεμβρίου και ο ΕΣΑΚΕ υποχρεούται να βρει μια άλλη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button