Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης: «Για αυτό έφυγα από τον Άρη

O πρώην παίχτης του Άρη, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, παραχώρησε συνέντευξη και ανέφερε μεταξύ άλλων τον λόγο που αποχώρησε από τους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε στο jumpshot.gr:

 Καταρχάς θα ήθελα να μας περιγράψεις την καθημερινότητα σου, τώρα με τον κορωνοϊό ; 

«Αρχικά η καθημερινότητα είναι απλή. Περνάω χρόνο με την οικογένεια μου γυμνάζομαι έχω ευτυχώς και μπασκέτα σπίτι μου όποτε κάπως έτσι περνάει η μέρα».

Παρατήρησες κάποια διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα της πανδημίας στη Λιθουανία και στην Ελλάδα;

«Στην Λιθουανία πήραν τα μέτρα αρκετά νωρίς χωρίς να υπάρχουν αρκετά συμπτώματα στην Ελλάδα δυστυχώς αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα είναι και αυτή σε καραντίνα αλλ όχι όσο σκληρή σαν την δικιά μας»

Φέτος, αγωνίζεσαι στη Νεβέζις και πραγματοποίησες μια εξαιρετική χρονιά. Είχες έναν αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θεωρείς πως αυτός ο χρόνος είναι αυτό που σου έλλειπε από την Ελλάδα;

«Φέτος πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία χρόνια .πηραμε αρκετό χρόνο συμμετοχής και οι δυο παίξαμε σε μια πολύ δυνατή λίγκα μάθαμε πολλά πήραμε πολλές έμπειριες κάτι που δεν θα είχαμε δυστυχώς στην Ελλάδα».

Με την U20 έκανες ένα τρομερό τουρνουά. Ωστόσο τόσο στον Άρη όσο και στον Χολαργό δεν βρήκες έναν αντάξιο χρόνο συμμετοχής. Τι πιστεύεις πως φταίει για αυτό;

«Το να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο είναι ένα όνειρο. Τώρα για τον Άρη και Χολαργό δεν έχω κάτι να πω. Στον Άρη ήταν μια πολύ δύσκολη χρονια με αρκετά προβλήματα.  Θεωρώ ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρόνια για έναν νεαρό παίχτη να βρει χρόνο στον τότε Άρη. Στον Χολαργό στην αρχή ήταν δύσκολα δεν είχε πολύ χρόνο μετά η ομάδα έκανε κάποιες νίκες και βρήκα και λίγο παραπάνω χρόνο προς το τέλος και στα πλέι-οφ».

Πως δημιουργήθηκε η προοπτική της Νεβέζις και με ποιο σκεπτικό αποδέχτηκες την προσφορά;

«Η Νεβέζις ήταν μια νέα ομάδα φέτος με αρκετούς νέους παίχτες. Ήταν η καλύτερη επιλογή για εμας γιατί ξέραμε ότι θ έχουμε αρκετό χρόνο εξαρχής».

Πως είναι να αγωνίζεσαι μαζί με τον αδερφό σου στην ίδια ομάδα; Σίγουρα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά.

«Πιστεύω υπάρχουν μόνο θετικά παίζουμε μαζί από μικρά παιδιά ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτός μας βοηθάει στον να παίζουμε καλυετερα γιατί ο ένας ξέρει ποτέ θα βοηθήσει τον άλλον».

 Όταν ο Άρης αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο μαζί σου, οι περισσότεροι «μπασκετάνθρωποι» αποδοκίμασαν αυτή την απόφαση. Θες να μιλήσεις για ποιον λόγο έφυγες από την Θεσσαλονίκη;

«Όπως ανέφερα και πριν ο Άρης άρχισε να έχει αρκετά προβλήματα και πιστεύω δεν ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για ένα νέο παιδί που ήθελε χρόνο. Παρόλα αυτά εύχομαι να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να λύσει όλα τα προβλήματα του γιατί είμαι ένα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες καθώς έπαιζα στον Άρη από τα 14».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button