Μπάσκετ

«Καλή ομάδα ο Άρης, εξαιρετική η επιλογή του Χασανίδη»

O πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη του Yellow Radio 101.7FM, με τον Ιάσονα Μίσχο.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα του Άρη με τον ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, μίλησε στον Ιάσονα Μίσχο για το φιλικό-γιορτή των δύο ομάδων.

Για το φιλικό παιχνίδι:

“Είναι μέχρι στιγμής ένα φιλικό μόνο στα χαρτιά, είναι ένα ντέρμπι με πολύ κόσμο και από τον Άρη αλλά και από τον ΑΠΟΕΛ. Το γεγονός πως ομάδες από την Κύπρο και από την Ελλάδα βρίσκονται σε αυτό το στάδιο της συνεργασίας μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και να αναφέρω πως τις προάλλες ήταν εδώ στη Λευκωσίας και ο Κολοσσός Ρόδου.”

Για το πως μπορούν να βοηθήσουν τέτοια παιχνίδια να ανεβάσουν το κυπριακό μπάσκετ:

“Στο 100% βοηθάνε αυτά τα παιχνίδια, είναι πράγματα που εμείς θέλουμε με το αποκορύφωμα να είναι το Ευρωμπάσκετ του 2025 που θα γίνει στην Κύπρο.”

Για την ομάδα του Άρη μέχρι εκείνη τη στιγμή που έβλεπε:

“Η ομάδα είναι πολύ καλή και αθλητική, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να δεθεί αλλά στο τέλος της ημέρας πιστεύω πως θα καταφέρει να φτάσει εκεί που της αξίζει και εκεί που θέλουν να τη βλέπουν οι φίλοι της ομάδας.”

Για τους παίκτες που έχουν έρθει στον Άρη από την Κύπρο:

“Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ιδανικό για τους rookies αθλητές που κάνουν το πρώτο τους βήμα στην Ευρώπη. Πιστεύω πως ο Χάγκινς θα δώσει το κάτι παραπάνω στον Άρη φέτος.”

Για τον Χάγκινς:

“Είναι ένας εργατικός παίκτης, ένα παιδί με γερά πνευμόνια που πιέζει πολύ καλά ψηλά, έχει καλό σουτ και είναι καλός στο ένας με έναν”.

Για τον Χασανίδη και την ένταξη του στον Άρη, που έχει δουλέψει στην Κύπρο:

“Είναι ένας προπονητής που όταν ήρθε προπονούσε την ελίτ ομάδα του πρωταθλήματος, τον ξεχώρισα για την εργατικότητά του αλλά και για το ότι είναι ιδανικός για να διαβάσει τον αντίπαλό του.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button