Ποδόσφαιρο

“Καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και έμπειρο προπονητή ο Άρης”

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ τοποθετήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως κύλησε η εβδομάδα μετά το ματς με την Μπάγερν:

«Δεν είναι και τα καλύτερα τα συναισθήματα. Όσο καλός και αν είναι ο αντίπαλος, η ήττα σε ενοχλεί. Ήταν ένα  παιχνίδι που το χάρηκαν όλοι οι άλλοι, ο κόσμος. Ωραία ατμόσφαιρα, ματς Champions League. Ένα παιχνίδι που θέλουμε να έχουμε και στο πρωτάθλημα, να το ευχαριστιόμαστε. Θα ειναι πολύ άσχημο που δε θα έχουμε κόσμο με τον Άρη».

Για το αν επηρεάζει το άδειο γήπεδο:

«Σίγουρα επηρεάζει. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα πρέπει να βγει από το μυαλό μας. Ένα ματς χωρίς κόσμο δεν έχει την ίδια ένταση. Θα πρέπει εμείς να βγάλουμε την ένταση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, θα πρέπει να δώσουμε τον ρυθμό στο παιχνίδι και να νικήσουμε».

Για το ματς με τον Άρη:

«Δύσκολη ομάδα ο Άρης, πολύ ανταγωνιστική. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και έμπειρο προπονητή, που χρησιμοποιεί… τρικ. Εγώ περιμένω την δικιά μου ομάδα. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πρέπει να αντιδράσουμε για να επανέλθουμε στις νίκες».

Σε πρόσωπα θα εστιάσουμε. Για να αλλάξεις τακτική, πρέπει να έχεις παραπάνω χρόνο δουλειάς. Δεν είμαι από αυτούς, που με μια προπόνηση θα αλλάξω τακτική. Με την Μπάγερν, προβληματίστηκα αρκετά. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικό. Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί και το στυλ των ομάδων. Στον Άρη αρέσει να έχει τη μπάλα και είναι κρίμα να μην υπάρχει κόσμος. Αυτή είναι η απόφαση και πρέπει να την σεβαστούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button