Μπάσκετ

Κακός επιθετικά, γνώρισε την ήττα (58-62) όντας τραγικός στα κρίσιμα σημεία…

Mε ορισμένα τραγικά διαστήματα και τραγικά λάθη στο τέλος ο Άρης ηττήθηκε με 58-62

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα

Κάκιστα ήταν το ξεκίνημα του Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δέχθηκε 8 πόντους από τον Κόνιαρη για να μείνει πίσω με 2-11.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν συνολικά πάρα πολύ κακοί στην επίθεση, έκαναν εύκολα λάθη με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω με 11-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο ίδιο μοτίβο…

Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου ο Ζάρας με τρίποντο έκανε το 11-22 γι α να έρθει η απάντηση του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι με τρίποντο του Μπελ και δυο καλάθια του Κάιζερ για να μειώσουν σε 18-22. Η αντεπίθεση όμως δεν συνεχίστηκε, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να αυξάνουν και πάλι την διαφορά, έφτασα μέχρι και το +11 (29-40). Δυο βολές του Τζόουνς ήταν αυτές που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνο (31-40).

Με όπλο την άμυνα

Καλή άμυνα έπαιξε ο Άρης καθόλη την διάρκεια του δεκαλέπτου. Η ομάδα του Καστρίτη επέστρεψε στον αντίπαλο να σκοράρει μόλις 6 πόντους με τον ίδιο να πετυχαίνει -έστω- 14. Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με 44-43 με 1/2 βολές του Τολιόπουλο, με το καλάθι του Μαργαρίτη να γράφει το 45-46 που ήταν και σκορ δεκαλέπτου.

Άργησε να ξυπνήσει….

Κάτι περισσότερο από τραγικό ήταν το ξεκίνημα του Άρη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δέχθηκε ένα επί μέρους 1-12 για να γίνει το σκορ 46-58.

Ο Άρης παρόλα αυτά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να απαντήσει με δυο τρίποντα του Τολιόπουλου, ένα του Μποχωρίδη και 2/2 βολές από τον Νταλό.

Ο Μποχωρίδης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 59-59, έχασε όμως την μια από τις δυο βολές που εκτέλεσε με 23 δευτερόλεπτα να απομένουν.

Ο Χάτσερ είχε 1/2 βολές αλλά ο Μποχωρίδης έκανε νέο λάθος γράφοντας ουσιαστικά τον επίλογο, με τον Άρη να γνωρίζει την ήττα με 58-62.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button