Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Κακός Άρης, προβλήματα στην άμυνα και ήττα (102-72) στο ΣΕΦ

Λήξη αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Άρη να παρουσιάζει ένα κακό πρόσωπο.

Στη πρώτη περίοδο η ομάδα του Καστρίτη έδειξε να δυσκολεύεται κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Άρη να μην μπορεί να αμυνθεί κοντά στο καλάθι. Η άμυνα στη ρακέτα ήταν το κύριο ζήτημα των κιτρινόμαυρων, με τους Μπανκς και Χατζηδάκη να μην μπορούν να βρούν απάντηση στη δυναμική και τη ποιότητα των Φαλ και Ράιτ. Τα κακά close out των παιχτών του Καστρίτη σε συνδυασμό με τη καλή κυκλοφορία της μπάλας από μεριάς Ολυμπιακού αποτελούν και αυτά ένα σημείο αναφοράς, αιτιολογόντας τη μεγάλη διαφορά που αποτυπώνεται από νωρίς στο σκόρ.

Επιθετικά ο Άρης δυσκολεύεται να βρεί λύσεις, με τον Νόλεϊ να είναι ο καλύτερος σε εκείνο το διάστημα επιθετικά.

Έπειτα, στη δεύτερη περίοδο ο Άρης φάνηκε να είναι πιο ανεβασμένος συγκριτικά με τη πρώτη . Η βελτίωση αυτή τον έβαλε σε θέση να διατηρήσει το επιμέρους σκόρ της δεύτερης περιόδου στα ίσα με τον αντίπαλό του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ροκανίσει λίγο από τη διαφορά που δημιούργησαν οι ερυθρόλευκοι στη πρώτη περίοδο.

Ο Άρης μπήκε στη τρίτη περίοδο σοβαρός και στα δύο άκρα του γηπέδου κάνοντας μία καλή αρχή. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, καθώς η κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Ολυμπιακού ήταν άριστη και δημιούργησε εύκολα καλάθια για τους γηπεδούχους. Αμυντικά η ομάδα λύγισε, αφήνοντας 19 πόντους, με τους 12 εξ αυτών να μπαίνουν χωρίς τον Άρη να σκοράρει στο ενδιάμεσο.

DeJulius και Nolley αποτέλεσαν οι καλύτεροι παίκτες του Άρη επιθετικά, ενώ ο Hodge ήταν εξαιρετικός στις άμυνές του παλεύοντας για κάθε κατοχή. Ο Βεζένκοφ από την άλλη εκτέλεσε αποτελεσματικά και δεν έδωσε περιθώριο λάθους στους παίκτες του Καστρίτη καθώς εκμεταλλευόταν καθένα από αυτά.

Η τέταρτη περίοδος ήταν μία συνέχεια των δύο προηγούμενων, με τον Άρη να μη μπορεί να αντιδράσει και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει ανενόχλητος να παίζει το μπάσκετ που ξέρει. Ο Ράιτ ήταν ασταμάτητος στη ρακέτα, με τον Μίτρου Λόνγκ να εκτελλεί από παντού για τους ερυθρόλευκους. Από τη μεριά του Άρη, DeJulius και Nolley συνέχισαν να είναι οι μόνοι που προσέφεραν επιθετικά, με τους αμέσως επόμενους στη λίστα των σκόρερ Τολιόπουλο και Μαντζούκα να έχουν μόνο 6 πόντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button