Ποδόσφαιρο

Και τώρα οι δύο μας

Μετά το σημερινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Άρη επανέρχονται αύριο στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το δύσκολο αγώνα με την Παναχαΐκή στη Πάτρα.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν. Άπαντες στο στρατόπεδο των κίτρινων στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Πάτρας. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη απόλαυσαν σήμερα το ρεπό, που τους έδωσε ο Δημήτρης Σπανός ώστε να μπορέσουν να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Έτσι από αύριο ο Δημήτρης Σπανός και οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν στο γήπεδο για να αρχίσουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Πάτρας. Ο Άρης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ η Παναχαΐκή φιγουράρει στην τρίτη θέση και βλέπει τον αγώνα με τον Άρη ως τελικό, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο.

Από την πλευρά τους όμως οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα βρεθούν στην Πάτρα με διαφορά ασφαλείας και απαλλαγμένοι από το άγχος. Έτσι θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν την αγωνιστική τους υπεροχή αλλά και πως αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Άρη.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Δημήτρη Σπανό που θα κλιθεί στον αγώνα με την Παναχαΐκή να δείξει ότι συναισθάνεται το μεγαλείο του Άρη, όπως δηλώνει άλλωστε κατά επανάληψη. Άλλωστε ο Άρης Θεσσαλονίκης σε όποιο γήπεδο και να παίζει έχει χρέος απέναντι στην ιστορία του και στους φιλάθλους του να διεκδικεί τη νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button