Ποδόσφαιρο

Και του χρόνου! 1-0 αντί για 5-0 κόντρα και στο Ζαμπαλά

Τραγική η διαιτησία, αλλά ο Άρης κέρδισε τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που τραυματίστηκε ο Πάλμα

Ο Άρης πήρε αυτό που άξιζε… Κέρδισε τον Παναιτωλικό με 1-0, σε ένα ματς που έχασε πολλές ευκαιρίες προκειμένου η νίκη να “έρθει” με… λιγότερο άγχος καθώς και με ευρύ σκορ (θα μπορούσε να ήταν 4-0 ή 5-0 δίχως υπερβολή). Άλλη μια φορά η διαιτησία ήταν κάκιστη, με το πρώτο τέρμα του Γκρέι κακώς να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Μεγάλη ευκαιρία με Ματέο

Στα πρώτα λεπτά ο Άρης δεν έβρισκε κενούς διαδρόμους ενώ μετά από ολιγωρία του Φαμπιάνο, ο Καρέλης σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 9′ μετά από γύρισμα του Πάλμα, ο Μαντσίνι βρέθηκε σε καλό σημείο αλλά… δεν ευστόχησε στο σουτ που έπιασε. Στο 12΄ υπήρχε τρομερή ευκαιρία για τον Άρη με πρωταγωνιστή τον Ματέο. Ο Οντουμπάτζιο έβγαλε μόνο του τον Αργεντινό στο σημείο του πέναλτι, ωστόσο το σουτ του Ματέο ήταν κακό. Έτσι, πετάχτηκε στα σκουπίδια η δυνατότητα ο Άρης να ανοίξει το σκορ.

Ακύρωσαν κανονικό γκολ του Γκρέι

Ο Μαντσίνι έκανε φοβερή πάσα προς τον Γκρέι στο 21′ του αγώνα, εκείνος έκανε καλό τελείωμα, σκόραρε αλλά δεν μέτρησε το γκολ. Από το VAR έγινε ο έλεγχος και αποφασίστηκε να ακυρωθεί το τέρμα του Τζαμαικανού. Η φάση ήταν οριακή ωστόσο όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές φέτος στον Άρη, ακυρώθηκε ακόμη ένα γκολ. Η εκτέλεση του Μάνου Γκαρθία στο 30′ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Νέο τέρμα για τον Άρη αλλά ακυρώθηκε ξανά

Στην συνέχεια, ξανά ακυρώθηκε τέρμα του Άρη. Πάλι οι Μαντσίνι και Γκρέι συνδυάστηκαν αλλά ο Τζαμαικανός ο οποίος σκόραρε, χρεώθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Πάλμα έκανε αδύναμο πλασέ στο 41΄ και αυτό δεν “απείλησε” τον Ανέστη ενώ ο νεαρός κέρδισε κόρνερ στο 44′, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει. Στο 45΄ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Πάλμα ήταν ο εκτελεστής αλλά ο Ανέστης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το ημίχρονο τελείωσε με 0-0, με τους “κίτρινους” να είναι ανώτεροι του αντιπάλου και να ακυρώνεται λανθασμένα το πρώτο τέρμα του Γκρέι.

Ξανά γκολ ο Γκρέι και… επιτέλους μέτρησε (1-0)!

Στις αρχές του β΄ μέρους ο Άρης κέρδισε φάουλ, δίχως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Στo 51′ ο Γκρέι σκόραρε για τρίτη φορά σήμερα και αυτή την φορά το τέρμα μέτρησε. Ξανά ο Μαντσίνι συνεργάστηκε με τον Τζαμαικανό, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και έτσι έγινε το 1-0. Στo 51′ ο Γκρέι σκόραρε για τρίτη φορά σήμερα και αυτή την φορά το τέρμα μέτρησε.

Ξανά ο Μαντσίνι συνεργάστηκε με τον Τζαμαικανό, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και έτσι έγινε το 1-0. Υπήρχε… ανησυχία μήπως υπάρχει μια νέα “εφεύρεση” από την διαιτησία αλλά αυτό το γκολ μέτρησε.

Xειροκρότημα για Μαντσίνι

Στο 66′ ο Παναιτωλικός κέρδισε το πρώτο του κόρνερ, υπήρξε κόντρα στον Φαμπιάνο και η μπάλα κατέληξε σε νέο κόρνερ. Λίγο πριν το 70′, υπήρχε μεγάλη στιγμή για τον Άρη, όταν ο Πάλμα “κουβάλησε” την μπάλα, η οποία έφτασε στον Γκρέι που πλάσαρε ωστόσο ο Φλόρες έσωσε πάνω στη γραμμή. Έτσι, δεν έγινε το 2-0 για τους “κίτρινους”. Αργότερα, ο Μαντσίνι έγινε αλλαγή, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλός. Ο Αργεντινός “κέρδισε” το χειροκρότημα των οπαδών του Άρη.

Απίθανη (χαμένη) στιγμή με Μάνου, νέα ευκαιρία με Γκρέι

Ο Κουέστα “καθάρισε” τη φάση που επιδίωξε να “φτιάξει” ο Παναιτωλικός στο 77′ ενώ στο 78′ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη. Ο Γκρέι -με ωραία ατομική ενέργεια- πρόσφερε το… γκολ τον Μάνου Γκαρθία ωστόσο αυτός δεν μπόρεσε να “γράψει” από κοντά το 2-0, σε μια απίθανη στιγμή. Πάλι ο Άρης “άγγιξε” το 2-0. Αυτή την φορά ο Γκρέι έχασε την ευκαιρία έπειτα από γύρισμα του Οντουμπάτζιο στο σημείο του πέναλτι.

Πονούσε πολύ ο Πάλμα

Ο Ετέμπο έκλεψε καθαρά την μπάλα και του δόθηκε κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που… δεν έκανε! Το σόου του Ζαμπαλά συνεχιζόταν. Εγινε φάουλ στον Πάλμα και ο Ελληνας ρέφερι δεν είδε τίποτα. Λίγο μετά, έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Πάλμα, με το φορείο να μπαίνει στο γήπεδο και ο νεαρός έδειχνε να πονάει πολύ. Το ματς τελείωσε με 1-0.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (80’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι (72’ Νταμπό), Λούις Πάλμα (88’ Εμπακατά), Γκρέι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης, Μάρτενσον (69’ Σενγκέλια), Φλόρες, Ντίας Ντάγκο (75’ Ντάγκο), Κολοβός (75’ Πέδρο), Καρέλης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button