Ποδόσφαιρο

Και ξαφνικά… χρήσιμος με Μπούργος

Ο ειδικός ρόλος του Μπεναλουάν

Για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Γιόχαν Μπεναλουάν πήρε χρόνο συμμετοχής. Μπορεί αυτός να μην ήταν μεγάλος, αλλά μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα στο οποίο ο Άρης είχε την “αποστολή” να αμυνθεί σωστά για να πάρει την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Αντίστοιχο σκηνικό υπήρξε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τυνήσιος πέρασε σε ένα σημείο του ματς κατά το οποίο ο Άρης είχε… θέματα στα μετόπισθεν και ο Χερμάν Μπούργος πέρασε -σωστά- στο παιχνίδι τον Μπεναλουάν για να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αμυντική λειτουργία των “κιτρίνων”. 

Τότε, κόντρα στους Αρκάδες, αυτό το είχε πετύχει ο Τυνήσιος. Απέναντι στον Ολυμπιακό, σε 9 λεπτά συμμετοχής, στα στατιστικά “έγραψαν” πως ο Μπεναλουάν είχε δύο κλεψίματα και δύο φάσεις στις οποίες απομάκρυνε την μπάλα. Ο 34χρονος αμυντικός έγινε… ξαφνικά χρήσιμος με τον Μπούργος στον πάγκο, με τον νυν κόουτς του Άρη να “ρίχνει” σε δύο ματς τον Τυνήσιο, ο οποίος κλήθηκε να “διώξει” τους κινδύνους που αντιμετώπιζε ο Άρης, στο φινάλε των παιχνιδιών.

Και λέμε ξαφνικά, καθώς το προηγούμενο διάστημα, δηλαδή πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Μπούργος, ο  Μπεναλουάν έμοιαζε… εξαφανισμένος. Είχε παίξει μόλις σε ένα ματς πρωταθλήματος, αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πλέον, έχει “ενεργοποιηθεί” και πάλι, έχοντας αναλάβει έναν… ειδικό ρόλο από τον τεχνικό των “κιτρίνων”, σε σημεία των αγώνων που είναι ιδιαίτερα καθοριστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button