Ποδόσφαιρο

Και λασπόλουτρο έκανε και 4αρα έριξε, αυτός είναι Άρης

Ό Άρης φιλοξενήθηκε στο δημοτικό στάδιο του Αιγινίου από τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της  Football League.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που λόγω καιρικών συνθηκών είχε μετατραπεί σε αρένα για λασπομαχίες, ο Άρης έπρεπε να κάνει το καθήκον του και να πάρει το τρίποντο ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο. Οι οπαδοί του Άρη για μια ακόμη φορά έδειξαν πόσο πιστοί είναι στην μεγάλη τους αγάπη, βρέθηκαν στο γήπεδο για να την στηρίξουν και δεν τους πτόησε ούτε ένα δευτερόλεπτο το τσουχτερό κρύο αλλά και η συνεχόμενη χιονόπτωση.

Ο Άρης από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση, όρεξη και θέληση να επιβάλλει από την αρχή τον δικό του ρυθμό. Μάλιστα μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ο Γιάννης Πασάς πέρασε μια ωραία κάθετη μπαλιά στον Μπάμπη Παυλίδη ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ευστόχησε και έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν εκεί συνέχισαν να πιέζουν και στο 13ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν και άλλο γκολ, ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Τόλιος έκανε μια ασταθής απόκρουση, ο Πλατέλλας πήρε το ριμπάουντ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Ο Άρης συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ο Αιγινιακός κατάφερε να απειλήσει μόνο μια φορά με ένα σουτ έξω από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Αναγνωστόπουλος. Στο 30ο λεπτό η χιονόπτωση δυνάμωσε με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να βαρύνει και άλλο μη επιτρέποντας να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Τέλος ημιχρόνου: 0-2

Στο δεύτερο ημίχρονο και λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου ο Άρης πάτησε φρένο και χαμήλωσε ταχύτητα, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ και να κάνει τέσσερα τα τέρματα του. Στο 64ο λεπτό ο Παυλίδης με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 3-0 και στο 70’ ο Διαμαντόπουλος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ντούνη και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο για την ομάδα του Άρη. Το μόνο που κατάφερε ο Αιγινιακός ήταν να μειώσει σε 1-4 με τον Ζούρκο να κάνει το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Τέλος παιχνιδιού: 1-4

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (68′ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (57′ Χότζιτς), Πολύζος (46′ Ανδρικόπουλος), Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (65′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (36′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (76′ Νίκιτς).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button