Ποδόσφαιρο

Και η Ρόμα απέρριψε τη Super League: «Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το χρήμα»

Και επίσημα πλέον η Ρόμα δηλώνει πως είναι αντίθετη και με την European Super League, η οποία στην ανακοίνωσή της μάλιστα αναφέρει πως κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα.

Μία ακόμα ομάδα δηλώνει πως δεν θέλει να συμμετέχει στην European Super League και αυτή είναι η Ρόμα. Με ανακοίνωσή τους οι Ιταλοί έκαναν επίσημο πως είναι εντελώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής σε αυτή τη νέα «κλειστή» λίγκα, παρόλο που βρισκόταν στα πλάνα του Φλορεντίνο Πέρεθ, μαζί με τη Νάπολι, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε.

«Η Ρόμα είναι έντονα αντίθετη με το ‘’κλειστό’’ σύστημα, καθώς αντιτίθεται θεμελιωδώς στο πνεύμα του παιχνιδιού που όλοι αγαπάμε.

Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα και εμείς θα παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στο ιταλικό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο και σε δίκαιες, ανοιχτές ευρωπαϊκές διοργανώσεις για όλους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά με τη Lgea Serie A, την ιταλική ομοσπονδία, την ECA, την UEFA και να αναπτύξουμε το παιχνίδι του ποδοσφαίρου στην Ιταλία και σε όλον τον κόσμο. Οπαδοί και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκονται στον πυρήνα του αθλήματος και δεν θα πρέπει να τους ξεχνάμε ποτέ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button