Ποδόσφαιρο

Και εγένετο Aris Melbourne Club! “Τρέλα για τον Άρη στην Αυστραλία”! (audio)

Και εγένετο Aris Melbourne Club! Η φλόγα των οπαδών του Άρη χιλιάδες μίλια μακριά, σε μια άλλη, μακρινή ήπειρο, όπως είναι η Αυστραλία, γέννησε έναν νέο σύνδεσμο! Έναν άκρως κιτρινόμαυρο σύνδεσμο στην πόλη της Μελβούρνης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα, κρατάει ψηλά την σημαία του συλλόγου κι ετοιμάζεται για πολλά… ξενύχτια για την αγαπημένη του ομάδα!

Ο Γιώργος Σαρίδης ιδρυτικό μέλος του Aris Melbourne Club φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την ίδρυση:

Ανακαλύψαμε ότι είμαστε πολλοί και θέλαμε να κάνουμε και ένα κλαμπ. Πλέον είμαστε και αναγνωρισμένοι. Εγγεγραμμένα μέλη ακόμη δεν έχουμε βάλει αλλά είμαστε γύρω στους 80. Έχουμε τον Νίκο Κομνηνάκη ως πρόεδρο και τον Νίκο Σαρίδη ως αντιπρόεδρο. Οι περισσότεροι είμαστε Έλληνες που ήρθαμε τα τελευταία χρόνια και είμαστε Aris Melbourne Club στο facebook

-Για το αν έχουν χώρο που βρίσκονται:

Προσωρινά έχουμε βρει έναν χώρο, αλλά δεν θα είναι ο μόνιμος χώρος μας αυτός. Εδώ κάνουμε τα ξενύχτια μας για να δούμε τους αγώνες.

-Για το ντέρμπι:

Την προηγούμενη φορά είχαμε μαζευτεί γύρω στα 15 άτομα. Είναι δύσκολο να βρεθούμε όλοι μαζί γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Μαζευτήκαμε σε ένα ελληνικό μαγαζάκι και κάναμε τον χαμό μας. Μας κοιτούσαν και λίγο περίεργα, αλλά ήμασταν κύριοι. Είναι τελείως διαφορετικό να ξυπνάς το πρωί για να δεις τον Άρη. Η τρέλα μας είναι μεγάλη. Μακάρι να παίρναμε το αεροπλάνο να ερχόμασταν στο γήπεδο. Αρειανός με Αρειανό είμαστε αδέρφια.

-Για την τρέλα τους για την ομάδα: 

Ο καημός να δεις τον Άρη είναι μεγάλος. Υπάρχει τρέλα. Έχουμε Αρειανούς που δεν έχουν έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης ποτέ και είναι τρελαμένοι. Παιδιά η Μελβούρνη είναι ασπρόμαυρη μόνο όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος, και διακοπή ρεύματος δεν έχουμε ποτέ.

-Για τον Άρη που έχουν εκεί:

Είναι ένα προάστιο και ιδρύθηκε το 1968 και φοράνε κιτρινόμαυρα. Έχουν ακριβώς το ίδιο σήμα απλώς αλλάζει η ονομασία τους. Γουστάρουν Άρη οι Αυστραλοί. Αυτό το σόκερ κλαμπ που υποστηρίζουν, ξέρουν καλά τι υποστηρίζει το σήμα και τι σημαίνει. Έτυχε να παίζω μπάσκετ με μία ομάδα και συζήτησα με έναν Κινέζο. Τον ρώτησα αν ξέρει καμία ομάδα ελληνική ή κανέναν μπασκετμπολίστα και μου απαντάει τον Νικ Γκάλις που ήταν στον Άρη Θεσσαλονίκης. Όταν το άκουσα τρελάθηκα γιατί η ομάδα που υποστηρίζω έχει παγκόσμια εμβέλεια. Ξέρουν τον Άρη παντού.

-Για το πως προετοιμάζονται για το Π.Α.Ο.Κ- Άρης:

Περιμένουμε σαν τρελοί αυτό το ξενύχτι. Άρη το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.

-Για το αν θα βγάλουν μπλούζες Aris Melbourne:

Έχουμε πάρα πολλές παραγγελίες για μπλούζες και πιστεύω στους επόμενους μήνες θα έχουμε βγάλει. Όσοι ενδιαφέρονται να μας στείλουν στην ομάδα για να συνεννοηθούμε.

-Για το επάγγελμα του στην Αυστραλία:

Εδώ είμαι σε μία κατασκευαστική εταιρία και είμαι supervisor.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button