Ποδόσφαιρο

Καζάνας: “Θέλουμε μία νίκη για το Φάιναλ Φορ Κ17, τα τμήματα του συλλόγου κάνουν άλματα”

Ο Κώστας Καζάνας, προπονητής της ομάδας Κ17 του Άρη, η οποία κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με   0-1 και βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από το φάιναλ φορ, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «VAMOS ARIS».

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Οικονόμου:

-Για την πρόοδο που έκανε η ομάδα:

Στον 4ο γύρο είμαστε αήττητοι και καταφέραμε να κάνουμε ένα σερί. Τώρα περιμένουμε ένα τελευταίο παιχνίδι με τα Γιάννενα, για να μπορέσουμε να περάσουμε στο φάιναλ φορ.

-Για το πως πήγε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

Είχαμε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια, να έχουμε την υπεροχή. Τελικά, σε μία φάση από τα πλάγια, καταφέραμε να προηγηθούμε. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά, για την ψυχολογία τους και για τα μαθήματα που παίρνουν σε αυτά τα παιχνίδια. Νομίζω ότι κάνει άλματα η ακαδημία του Άρη, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Δεν είναι αυτοσκοπός να κάνουμε επιτυχία. Θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρες και να παίξουν ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα στο μέλλον.

-Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Το πιο πιθανό είναι να γίνει Σάββατο. Την Τρίτη ορίζονται τα παιχνίδια, δεν ξέρουμε ακόμη.Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και δεύτερος είναι ο Παναθηναϊκός

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button