Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: Τα βρήκε και με Τσάλμερς για τα οφειλόμενα

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας για τα οφειλόμενα της ΚΑΕ Άρης με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ προχώρησε σε ανάλογο διακανονισμό και με τον Μάριο Τσάλμερς.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στις ΗΠΑ και στην οικογένειά του, όμως πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη για τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν.

Τα χρήματα που έχει να πάρει ο παίκτης δεν είναι πολλά (περίπου 15.000 ευρώ) και συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τους «κιτρινόμαυρους» για να διακανονιστεί το άνωθεν ποσό.

Αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογραφεί και από τις δύο πλευρές και σχετικό έγγραφο , με την ΚΑΕ Άρης να θέλει να διευθετήσει ακόμα μια σημαντική εκκρεμότητα του φετινού ρόστερ, ώστε να κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ έως τις 15 Ιουνίου ο φάκελος συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα δίχως αστερίσκους ή κενά.

Να σας υπενθυμίσουμε πως σχετικές συμφωνίες για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν υπάρχουν και με τους Σούλερ, Κουζέλογλου και ΝτεΚόζι, ωστόσο οι διακανονισμοί, όπου υπάρχουν αυτοί θα πρέπει να τηρούνται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button