Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: «Η “νέα γενιά” του Άρη έδωσε το στίγμα της και σε εθνικό επίπεδο»

Η Εθνική Νέων Ανδρών, συμμετείχε στο U20 European Challenges, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση, με την βοήθεια του Ομήρου Νετζήπογλου και Γιάννη Σιδηροηλία. Η ΚΑΕ, φυσικά, έδωσε τα συγχαρητήρια της μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο «βενιαμίν» της ομάδας, Όμηρος Νετζήπογλου και ο αρχηγός, Γιάννης Σιδηροηλίας και αποτέλεσαν βασικά κομμάτια του «παζλ» του Μάνου Μανουσέλη. Οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ήταν δύο από τους έξι της ομάδας που είχαν πάνω από 20 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.

Ο Νετζήπογλου, αν και ο νεαρότερος παίκτης της Εθνικής (γεννηθείς στις 18/11/2002), ήταν πρώτος σε χρόνο συμμετοχής (25.7’) και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, με 12 πόντους ανά αγώνα. Μέτρησε επίσης 2.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.4 κλεψίματα, 0.8 κοψίματα.

Ο Σιδηροηλίας είχε 21.6’ ανά αγώνα, με 4.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 0.2 ασίστ και 0.6 κλεψίματα, ενώ είχε τον υψηλότερο συντελεστή +/- στην ομάδα, με +9.2.

Η «νέα γενιά» του ΑΡΗ έδωσε το στίγμα της και σε εθνικό επίπεδο και ευχή όλων είναι να το κάνει και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League.   

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button