Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: «Η μαγική βραδιά που η φανέλα του Νίκου Γκάλη ανέβηκε στην οροφή του Αλεξανδρείου»

Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια στην οροφή του Αλεξανδρείου Μελάθρου ανέβηκε η φανέλα του Νίκου Γκάλη και η σάλα απέκτησε το όνομα του στο πλαίσιο μιας… μαγικής βραδιάς για κάθε φίλαθλο του Άρη και όχι μόνο!

Με αφορμή την συμπλήρωση των πέντε αυτών χρόνων, η ΚΑΕ Άρης θέλησε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook να θυμίσει στον κόσμο της ομάδας την ανεπανάληπτη αυτή βραδιά,

Πιο συγκεκριμένα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανέφερε: «Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη τη μαγική βραδιά, που η φανέλα του Νίκου Γκάλη ανέβηκε για πάντα στην οροφή του Αλεξανδρείου Μελάθρου και η σάλα του γηπέδου πήρε το όνομα του.

Ήταν 7 Μαΐου του 2013, όταν ο Άρης διοργάνωσε μια γιορτή αντάξια του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, με προσκεκλημένους ζωντανούς θρύλους του μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Λιμόζ.

Ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Δάκρυσε και μαζί του χιλιάδες φίλαθλοι μέσα κι έξω από το γήπεδο. Μια ανεπανάληπτη βραδιά που δεν θα τη ξεχάσουν ποτέ όσοι την έζησαν».

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση: 

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη τη μαγική βραδιά, που η φανέλα του Νίκου Γκάλη ανέβηκε για πάντα στην οροφή του Αλεξανδρείου Μελάθρου και η σάλα του γηπέδου πήρε το όνομα του. Ήταν 7 Μαΐου του 2013, όταν ο ΑΡΗΣ διοργάνωσε μια γιορτή αντάξια του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, με προσκεκλημένους ζωντανούς θρύλους του μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Λιμόζ. Ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Δάκρυσε και μαζί του χιλιάδες φίλαθλοι μέσα κι έξω από το γήπεδο. Μια ανεπανάληπτη βραδιά που δεν θα τη ξεχάσουν ποτέ όσοι την έζησαν.
#ARISBC #NickGalis6

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button