Μπάσκετ

Καββαδάς: «Στην ομάδα δεν υπάρχει “εγώ” αλλά “εμείς”, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη»

Στην εκπομπή του YellowRadio 101.7FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις” φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Καββαδάς.

Αυτά δήλωσε στον Γιάννη Δασκάλου:

“Αυτό που ζούμε φέτος είναι πολύ όμορφο, αλλά χρειάζεται κόπο και ιδρώτα και το έχουμε καταφέρει επειδή καθημερινά από τα μέσα Αυγούστου δουλεύουμε πολύ σκληρά. Η ομάδα δεν μπαίνει ποτέ σε comfort zone.

Έχω υπάρξει σε πολλές ομάδες, αυτό που νιώθω και βλέπω φέτος είναι πως δεν υπάρχει κανένα “εγώ” αλλά “εμείς”, όλοι δουλεύουν για το καλό της ομάδας και αυτό το συστατικό το έχει περάσει ο προπονητής και το σταφ, στο 100%, ο κόουτς μας βελτιώνει και μας πιέζει κάθε μέρα πάρα πολύ και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.”

Για τον κόουτς Καστρίτη:

“Ο προπονητής δε σε αφήνει να χαλαρώσεις και αυτό σε βελτιώνει, δεν ξέρω αν το έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου αυτό, φέτος είναι πολύ απαιτητικός και αυτό βγαίνει στα ματς, μετά τα ματς διαγράφουμε τι έχει γίνει και προπονούμαστε για το επόμενο.

Διάβασα την συνέντευξη που έδωσε ο κόουτς, η ομάδα βρίσκεται όντως στο 50-60%, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα το δείτε, υπάρχει μεγάλο ταλέντο.”

Για το κλίμα των αποδυτηρίων της ομάδας:

“Η ομάδα βγάζει υγεία, δεν το λέω απλά για να το πω, το κλίμα είναι εξαιρετικό, τα ξένα παιδιά είναι οι φανταστικοί χαρακτήρες, αυτά δεν τα λέω για να τα πω στον αέρα, μιλάω λίγο πιο λαϊκά για να με καταλαβαίνει ο κόσμος, ποτέ κανένας δε γκρινιάζει και δεν αντιμιλά, τα βλέπουν όλα ως κίνητρο να γίνουν καλύτεροι και να βοηθήσουν την ομάδα.

Το ότι κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο, για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πιεζόμαστε πολύ όλη την εβδομάδα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Για παράδειγμα στο παιχνίδι με το Λαύριο, το Λαύριο ερχόταν με μηδέν νίκες και χρειαζόταν νίκη απέναντι σε εμάς, κι αυτό ήταν μια μεγάλη πίεση.”

Παράλληλα πολύς κόσμος μέσω μηνυμάτων έστελνε την αγάπη του στον Βασίλη Καββαδά

“Η ομάδα είναι πλήρης, έχει παίκτες σε κάθε θέση και είναι καλά δομημένη, ο κόουτς μπορεί και ξέρει πως να χρησιμοποιήσει τον καθένα μας, αλλά σε εμάς δεν υπάρχει “εγώ”, υπάρχει η ομάδα και αυτό θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω.”

Για τον κόσμο της ομάδας και την τρομερή παρουσία στους αγώνες:

“Γνωρίζω σε ποια ομάδα βρίσκομαι και τον κόσμο της, είναι πολύ διαφορετικό για εμένα να βλέπω τόσο κόσμο σε παιχνίδια “λιγότερο εμπορικά”, ενώ παλαιότερα χρόνια βλέπαμε τόσο κόσμο στα παιχνίδια π.χ. με τον Παναθηναϊκό ή με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζει, θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button