Μπάσκετ

Καββαδάς: “Περνάμε τον μήνα του μέλιτος στον Άρη, είμαι πολύ χαρούμενος με τον Καστρίτη”

Oσα δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς στον “Yellow Radio 101,7” μετά την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ

Ο Βασίλης Καββαδάς αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, σε συνέντευξή του στον “Yellow Radio 101,7” έπειτα από το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο σέντερ του Άρη μίλησε στους Ιάσονα Μίσχο και Αλέξανδρο Κομνηνό (ανταποκριτής του ”Yellow Radio FM 101.7” στην Κύπρο) και δεν παρέλειψε να σχολιάσει την συμπαράσταση του κόσμου (σ.σ. έδωσε δυναμικό παρών στο σημερινό ματς) των “κιτρίνων”προς την ομάδα. Αναλυτικά:

Για την καλή εμφάνισή του (σ.σ. έκανε νταμπλ-νταμπλ): “Εγώ ξεκίνησα λίγο πιο αργά από τα άλλα παιδιά. Αλλά δεν πρέπει να λέμε πολλά για ένα φιλικό παιχνίδι, σχεδόν τίποτα κατά την γνώμη μου. Τα επίσημα είναι αυτά που μετράνε. Τα φιλικά είναι σημαντικά για να βρούμε την χημεία μας, να παίζουμε όλοι μαζί, να παίζουμε ανταγωνιστικά και να μην παρατάμε καμιά φάση. Είναι μια καλή προπόνηση, ειδικότερα σήμερα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς”.

Για το πώς νιώθει: “Νιώθω καλά από υγεία, που είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, δουλεύω καθημερινά και το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου και να γίνομαι καλύτερος. Και μέσα από μένα, να παίρνει πράγματα η ομάδα”.

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: “Κάθε προετοιμασία είναι σαν τον μήνα του μέλιτος, έχουμε καλό κλίμα. Δουλεύουμε καλά καθημερινά. Το προπονητικό τιμ είναι πάρα πολύ καλό υπό τις οδηγίες του κόουτς Καστρίτη. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή και να παίζουμε κάθε μέρα στο 120%. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά. Το καλό κλίμα θα είναι εκεί όταν χρειάζεται και πρέπει να υπάρχει, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και η νίκη”.

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: “Ο κόσμος αγαπάει τον Άρη. Τον ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας, εδώ στην Κύπρο. Έχω ξαναπαίξει στον Άρη και γνωρίζω πως είναι… Ευχαριστούμε τον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να καταθέτουμε και την ψυχή μας. Να ιδρώσουμε την φανέλα και για την ομάδα και για τον κόσμο αλλά και για εμάς, για όσα τραβάμε κάθε μέρα στις προπονήσεις”.

Για την τρίτη συνεργασία με τον Γιάννη Καστρίτη: “Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, δε το κρύβω. Γνωριζόμαστε… Τον ξέρω και με ξέρει. Γνωρίζει τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button