Απόψεις

Κίνητρο μας η σωστή ενημέρωση. Δύναμη μας ο ΑΡΗΣ

Σε μια βάρβαρη ανταγωνιστική δίχως όρια και ηθικούς φραγμούς εποχή, όπου η δημοσιογραφία έχει χάσει τον δρόμο της, την ουσία της και την μαγεία της, σε μια εποχή που ο ΑΡΗΣ «ακροβατεί» σε ένα τεντωμένο σκοινί και ίσως διαβαίνει την ποιο δύσκολη στιγμή της μεγάλης ιστορίας του, εμείς εδώ στο Yellow Radio αποφασίσαμε να φτιάξουμε το Yellow News.GR.

Κόντρα στην «μόδα» θα αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την αθλιότητα. Θα είναι πιστός σύμμαχος του ΑΡΗ μας με πανομοιότυπη ιδεολογική βάση με αυτή του ραδιοφώνου, δηλαδή έγκυρη, σωστή αλλά το κυριότερο έντιμη ειδησεογραφική ενημέρωση από ΟΛΑ τα τμήματα του συλλόγου.

Στο Yellow θα διαβάζετε ειδήσεις και όχι φαντασιώσεις. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Site στο οποίο ο αναγνώστης μας θα βρει την φωλιά της ενημέρωσης του. Δεν πρόκειται ποτέ στο Site μας να δείτε Gossip νέα, κουτσομπολίστικες ειδήσεις και φυσικά δήθεν προκλητικά κορίτσια κλπ. Δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθούμε με την προσωπική ζωή κανενός και να αρχίσουμε να κυνηγάμε τον κάθε ποδοσφαιριστή η τον κάθε πρόεδρο για να δούμε τι κάνει στον υπόλοιπο χρόνο του εκτός ΑΡΗ. Γιατί πολύ απλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από ΑΡΗ. (αντιπαθούμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την δήθεν Life Style είδηση). Οπότε όποιος ψάχνει κάτι από τα παραπάνω να ξέρει ότι δεν θα τα βρει σε εμάς και θα πρέπει να ψαχτεί αλλού.

Τονίζουμε ότι στο Yellow δεν πρόκειται να ανέβουν ποτέ Clickbait άρθρα, δηλαδή είτε με παραπλανητικούς τίτλους είτε με κείμενα χωρίς ουσία, απλά για να μαζέψουν Views η Likes. Δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε Views με υπερβολικούς «πιασάρικους» τίτλους. Ο αναγνώστης του Υellow θα είναι πιστός γιατί θα βρει σε εμάς την σωστή και έγκυρη ενημέρωση. Αυτό  θα το πετύχουμε με επιμονή υπομονή και φυσικά με σκληρή και σοβαρή δουλειά. Δεν φιλοδοξούμε να κερδίσουμε την αναγνώριση με τρόπους εκτός της δικής μας φιλοσοφίας και αισθητικής.

Το κυνήγι για την είδηση θα γίνεται με γνώμονα μόνο το καλό του σωματείου. Σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στην παγίδα αυτού του άκρατου χυδαίου ανταγωνισμού. Η έννοια της λέξης και μόνο μας προκαλεί «ναυτία» και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Και επειδή η «δίψα» μας για την δημοσιογραφία είναι τεράστια προσθέσαμε δύο ακόμα κατηγορίες, με αποτέλεσμα και εσείς να μπορείτε να ενημερώνεστε και για άλλα θέματα μέσω της σελίδας μας.

ΔΙΕΘΝΗ: Επειδή δεν είμαστε μόνο οπαδοί αλλά γενικά φίλοι του ποδοσφαίρου και του υπόλοιπου αθλητισμού, προσθέσαμε την κατηγορία αυτή όπου θα ανεβαίνουν οι πιο σημαντικές  ειδήσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο αλλά και τον υπόλοιπο αθλητισμό εκτός Ελλάδας. Φυσικά δεν ξεχνάμε τους τζογαδόρους φίλους μας με την στήλη του στοιχήματος από τον μαιτρ του είδους Γιάννη Λυσίκατο.

ΓΕΝΙΚΑ: Μια ποικιλόμορφη κατηγορία που έχει σκοπό την γενική σας ενημέρωση με σοβαρά πολιτιστικά θέματα, κοινωνικά και ρεπορτάζ της πόλης όπου για αυτά μεριμνεί η Νάνσυ Χαλκοπούλου με πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ. Σε αυτήν την κατηγορία θα συναντήσετε επίσης θέματα τεχνολογίας, είτε με τεχνολογικά επιτεύγματα είτε με προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις μας, το όνειρό μας και οι στόχοι αυτής της προσπάθειας.

Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από την καρδιά μας τον συνεργάτη αλλά κυρίως πολύ καλό ΦΙΛΟ Δ.Μ για την εκπληκτική του δουλειά αλλά κυρίως για την υπομονή του στις «παραξενιές» μας για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button