Ποδόσφαιρο

“Κίνηση αγάπης το κασκόλ-δώρο του Άρη στον φίλο της Παναχαϊκής”

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Στοϊμενίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον αθλητισμό είπε:

Ο αθλητισμός ενώνει. Μέσα από την αγάπη και μέσα από τις ομάδες μόνο φίλους έχουμε να κάνουμε και μόνο σχέσεις έχουμε να δέσουμε. Αυτές τις περιόδους που περνάμε σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι νομίζω αυτό μόνο να μας δυναμώσει έχει. Πρέπει να είμαστε εμείς με την αγάπη μας για τον Άρη και το αθλητικό πνεύμα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αγάπη για την ομάδα και τον αθλητισμό.

Για την πρωτοβουλία να δώσει το κασκόλ του σε φίλαθλο της Παναχαϊκής είπε:

Ο Πάνος ο Κωστόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί είναι Πατρινός είναι φίλαθλος της Παναχαϊκής έχουμε κοινούς αγώνες με τον Πάνο σε άλλους χώρους που πριν αρκετά χρόνια είχε ένα δύσκολο ατύχημα. Παρ’όλα αυτά στάθηκε όρθιος συνεχίζει να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, την Παναχαϊκή. Δεν χάνει αγώνα μέσα και έξω. Όταν είχα την ευκαιρία πριν από λίγους μήνες να πάω στην Πάτρα για τους αγώνες σκάκι των παιδιών μου, αισθάνθηκα ως ελάχιστη υποχρέωση και κίνηση αγάπης να πάω να του χαρίσω το κασκόλ μου.

Για τον Άρη είπε:

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μία καυτή εμφάνιση στο Χαριλάου σε αθλητικά πλαίσια. Πολλές φορές σκέφτομαι για να πάω τα παιδιά μου στο γήπεδο μήπως γίνει κάποιο επεισόδιο. Πέρυσι πέταξαν ένα αντικείμενο στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ μετά την έναρξη του ημιχρόνου και εξηγώ στα παιδιά ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όσο πιο αθλητικοί είμαστε τόσο περισσότερο κόσμο θα μαζέψουμε γύρω μας. Έχουμε ανάγκη να μαζευτούν παιδιά στον Άρη και να ξαναγίνουμε ισχυροί όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Το μήνυμα του για την φετινή χρονιά:

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Βέβαια μετά την Γ εθνική τι άλλο να μας πιάσει σε στεναχώρια; Η ομάδα δείχνει ότι έχει πατήματα από την μία τα 4 διπλά στην Ολλανδία από την άλλη στην Ελλάδα φαίνεται ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα. Ο προπονητής είναι καλός. Είναι καλό που υπάρχει βάση από την περσινή χρονιά. Αυτό που μου άρεσε πέρυσι ήταν ότι τα παιδιά ήταν πάντα πρώτα στην μπάλα όπου και να ήταν αυτή. Νομίζω ότι αν ξεκινήσουμε καλά θα μπορούμε να έχουμε και υψηλούς στόχους.

Επειδή είμαι κάποιες μέρες στην Αθήνα λόγω τω ρόλων μου υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός στο όνομα Άρης. Στο σύνολο των φιλάθλων της χώρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button