Ποδόσφαιρο

Κέρδισε τον τελικό της ντροπής ο Παναθηναϊκός

Σε έναν τελικό που για ακόμα μία φορά εξέθεσε την ποδοσφαιρική νοοτροπία που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα και που κάθε άλλο παρά γιορτή του ποδοσφαίρου αποτελούσε ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιβληθεί 1-0 επί του ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το τρόπαιο έπειτα από 8 χρόνια .

Σήμερα στο ΟΑΚΑ παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που επί τρις ώρες “πάλευε” για να ολοκληρωθεί και που υπό άλλες συνθήκες και εμπλεκόμενους θα επέφερε σοβαρά πρόστιμα και στις εκατέρωθεν πλευρές.

Τις εντάσεις μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας και το ξύλο ανάμεσα στους “πολιτισμένους” των δύο φιναλίστ πριν την έναρξη του αγώνα διαδέχθηκαν τα δακρυγόνα και οι φωτιές δευτερόλεπτα πριν την σέντρα που οδήγησαν και στην πρώτη διακοπή και τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Με την κατάσταση να παίρνει ντροπιαστική τροπή μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ και το γκολ του Παναθηναϊκού,, που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης ,το οποίο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν αντέξουν και σημάδεψαν με πέτρα τον σκόρερ του αγώνα.

Στα άκρως αγωνιστικά , η ομάδα των πράσινων πανηγυρίζει το 19ο κύπελλο της ιστορίας της έπειτα από 8 χρόνια όταν το είχε κατακτήσει τη σεζόν 2013-2014 και εκείνη τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κλείνει έτσι μία σεζόν άκρως επιτυχημένη για τον Παναθηναικό αφού οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς κατάφεραν να εκπληρώσουν τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί από την αρχή της σεζόν συμπεριλαμβανομένης και της εξόδου στην Ευρώπη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button