Ποδόσφαιρο

Κέρδισε με 9-0 σε φιλικό το γυναικείο ποδόσφαιρο

Σχεδόν διψήφιο αριθμό γκολ πέτυχαν οι κιτρινόμαυρες απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι.

Από τρία γκολ σημείωσαν οι Δήμητρα Παντελιάδου και Χριστίνα Κοκοβιάδου και από ένα οι η Δέσποινα Χατζηνικολάου, Ελένη Γιάννου, Ιφιγένεια Γεωργαντζή, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 4-0.

Το 1-0 έκανε η Χατζηνικολάου με κεφαλιά μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ της Παντελιάδου στο 10′ και το 2-0 διαμόρφωσε η Δήμητρα Παντελιάδου με σουτ μετά από πάσα-ασίστ της Ντιμιτρίεβιτς στο 15′.

Ξανά η Παντελιάδου με σουτ, μετά από πάσα-ασίστ της Ντιμιτρίεβιτς στο 25′ σημείωσε το 3-0 και η ίδια μετά από δύο δοκάρια της (28’ και 30’) «έγραψε»  το 4-0 με σουτ, αφού πήρε την μπάλα μετά από το δοκάρι της Ντιμιτρίεβιτς, στο 33′.

Το 5-0 από την Κοκοβιάδου με σουτ στο 55′, το 6-0 από την Γιάννου με σουτ, μετά από πάσα ασίστ της Κοκοβιάδου στο 60′, με την τελευταία να πετυχαίνει με σουτ το 7-0, μετά από πάσα ασίστ της Γιάννου στο 65′.

Η Γεωργατζή με σουτ, μετά από πάσα ασίστ της Χριστίνας Κοκοβιάδου, στο 68′ έκανε το 8-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Κοκοβιάδου με σουτ, μετά από πάσα-ασίστ της Ιφιγένειας Γεωργατζή, στο 70′.

Να σημειωθεί ότι η Ησαΐα Αυγουστοπούλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τις γυναίκες του Άρη, σε έναν φιλικό αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο: Άρης(Μέρτ): Μαργαρίτη (τερματοφύλακας), Χατζηνικολάου, Ζήγρα, Τσαυταρίδου, Μουστάκη, Παράσχου, Χαμαλίδου, Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς, Γεωργαντζή, Τσιακλίδου. Στο δεύτερο ημίχρονο: ΑΡΗΣ(Μέρτ): Μαργαρίτη (τερματοφύλακας), Χατζηνικολάου, Τσιγγελίδου, Παράσχου, Γεωργαντζή, Μαντατζή,  Τσόρτζεβιτς, Αυγουστοπούλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button