Διεθνή

Κέρδισε η Ντόρτμουντ και ανέβηκε στην 2η θέση

Δύσκολη νίκη για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έπιασε την Λειψία στην δεύτερη θέση της Bundesliga (με ματς περισσότερο).

Προηγήθηκε νωρίς, όπως συνηθίζει, αλλά δεν φρόντισε να «κλειδώσει» τη νίκη και παραλίγο να το πληρώσει ακριβά. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ λύγισε την μαχητική Φράιμπουργκ στο «Signal Iduna Park» (1-0) και έπιασε την Λειψία στην δεύτερη θέση της Bundesliga (με ματς περισσότερο), αλλά τα… χρειάστηκε.

Το γκολ του Τζέιντον Σάντσο στο 15ο λεπτό, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Μπραντ – Αζάρ και ασίστ του τελευταίου, προμήνυε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ για μια ώρα παιχνιδιού.

Οι Βεστφαλοί επαναπαύτηκαν στο γκολ του Άγγλου μεσοεπιθετικού (σκόραρε για έβδομο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι!), η Φράιμπουργκ ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή της και δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με κορυφαία μια κεφαλιά του Νιλς Πέτερσεν (από οριακή θέση οφσάιντ), με τον Λούκας Πίστσεκ να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι – Πίστσεκ, Χούμελς (46′ λ. τρ. Ακάντζι), Ζαγκαντού – Χακίμι, Τσαν, Βίτσελ, Γκερέιρο, Μπραντ (62′ Χάαλαντ) – Σάντσο, Αζάρ (81′ Ρέινα).

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σβόλοφ – Γκούλντε, Λίνχαρτ, Χάιντς (86′ Σλότερμπεκ) – Σμιτς, Γκίντερ, Χάμπερερ (46′ Κέιτελ), Χέφλερ, Σαλάι (69′ Χέλερ), Γκρίφο – Πέτερσεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button