Μπάσκετ

Κέλι: “Οργανωμένη ομάδα ο Άρης, δεν περίμενα να αναδειχτώ MVP”

Οι δηλώσεις του Αμερικανού o oποίος ήταν ο κορυφαίος της αγωνιστικής

Ο Τζέιμς Κέλι επιβραβεύτηκε για την φοβερή εμφάνισή του κόντρα στον Προμηθέα καθώς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Ο Αμερικανός δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για το βραβείο του MVP: “Νιώθω πάρα πολύ καλά. Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να αναδειχτώ MVP. Εγώ απλά μπήκα στο γήπεδο για να κάνω την δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που τελικά έγινε”.

Για το τι του ζήτησε ο Καστρίτης: “Μου ζήτησε να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Εχουμε ένα νεανικό σύνολο και ο ρόλος μου είναι να φέρνω αυτή την ενέργεια όχι μόνο όταν είμαι στο παρκέ. Ακόμη και όταν είμαι στον πάγκο αλλά στα αποδυτήρια, ρόλος μου είναι να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να πηγαίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Για την καθημερινότητά του: “Νιώθω πολύ ωραία. Ο Άρης είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Προσπαθώ κι εγώ να συμβάλλω και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Δεν νιώθω καλά μόνο στο παρκέ. Νιώθω καλά και εκτός παρκέ. Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη. Αρέσει σε μένα και στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου με ακολουθεί παντού. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη Θεσσαλονίκη και με τη χώρα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button